Aalto Aesthetics: Rakkaussimulaatio EVE

29.10.2022 17:00

Aalto-keskus

Aalto Aesthetics -tapahtuma laajenee tänä vuonna virtuaalitodellisuuteen.
Lokakuun viimeisenä viikonloppuna järjestettävä Aalto Aesthetics on vuosittainen ilmaistapahtuma, jossa Seinäjoen ylväs ja funktionalistisen arkkitehtuurin perinteitä vaaliva Aalto-keskus valjastetaan monipuolisesti aisteja kutkuttavaksi tapahtuma-areenaksi. Tapahtuma yhdistää elämyksellisesti valoa ja varjoa, arkkitehtuuria ja musiikkia. Tänä vuonna virtuaalitodellisuuden avulla yleisölle tarjotaan mahdollisuus sukeltaa sisään virtuaaliseen ikimeren vesimaailmaan ja jakaa siellä pieni hetki tutun tai tuntemattoman kanssa ja antaa ilon pisaroida.

Rakkaussimulaatio EVE: Vedenhenget on virtuaalitodellisuusteos ihmisten välisestä kohtaamisen voimasta. EVEä ovat kehittäneet tekoälytutkijat ja metaverse-taiteilijat jo vuodesta 2017 ja maaliskuussa 2023 Rakkaussimulaatio EVE toteutetaan kokoillan VR-teatteriesityksenä Espoon Kaupunginteatterissa. Sitä ennen teoksen virtuaaliseen maailmaan on mahdollista tutustua Seinäjoella Aalto Aesthetics -tapahtumassa. Teoksen esittämisestä käydään neuvotteluja eri puolilla maailmaa ja Seinäjoen jälkeen teos on seuraavan kerran mahdollista nähdä Brasiliassa. 

Rakkaussimulaatio EVE: Vedenhenget on koettavissa la 29.10. klo 17-22 Kaupungintalon Valtuustosalissa (2.krs).

YRITYS, HALUATKO OLLA OSA VIRTUAALIKOKEMUSTA?

Rakkaussimulaatio EVE tarjoaa uuden tavan profiloitua ennakkoluulottomana edelläkävijänä olemalla osa kokemusta jossa taide, rakkaus ja ilo kohtaavat tapahtuman virtuaalisessa osuudessa.

Tarjoamme yrityksellenne mahdollisuuden olla mukana Aalto Aestheticsissa Rakkaussimulaatio EVEn ainutlaatuisessa vuorovaikutteisessa kokemuksessa ja kohtaamisessa virtuaalitodellisuudessa seuraavasti:
Näkyvyys EVEn esitystilassa Seinäjoen kaupungin valtuustosalissa Aalto Aesthetics -tapahtumassa lauantaina 29. lokakuuta sekä näkyvyys tapahtuman ennakkoviestinnässä. Mahdollisuus käyttää EVEstä kertovia materiaaleja omassa asiakas- ja yhteistyöverkostonne viestinnässä sekä Aalto Aesthetics  tapahtumassa kuvattavaa videomateriaalia siitä
miten teos koettiin. Vuonna 2022 Aalto Aesthetics -tapahtuman
virtuaalisen yritysyhteistyön mahdollisuus tarjotaan vain yhdellä toimijalle.

Ota yhteyttä: Joakim Udd, tuottaja, Aalto Aesthetics
joakim@selmu.fi, +358 40 524 9591

vibiol-hanke.png (134 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

29.10.2022 17:00

Päättyy:  

29.10.2022 22:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Aalto-keskus

Koulukatu 21
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Johanna Rintamäki

040 592 7518

johanna.rintamaki2@intoseinajoki.fi