Näin onnistut kasvattamaan yritystäsi - 3 tarinaa suomalaisesta markkinointiviestinnästä

28.9.2022 08:15

OmaSp Stadion, Atria Lounge

Kunnianhimoisesti suunniteltu ja ammattitaidolla tehty markkinointi ja viestintä ovat kasvun ja kehityksen vauhdittajia. Tule kuulemaan kolme tositarinaa niiden voimasta.  

Mika Katajisto, Peab Oy:n toimitusjohtaja ja rakentamisesta vastaava johtaja sekä Peabin viestintä- ja markkinointijohtaja Ritva Mäenpää tunnetaan innostavina muutoksentekijöinä. Mitkä ovat heidän oppinsa meille muille muutoksentekijöille?  

Swecon asiakkuusjohtaja Timo Hautakoski on vahva myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, joka uskoo, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Mutta mistä sitten sen hyvän viestintä- ja markkinointikumppanin tunnistaa?  

Ähtärin viestintäpäällikkö Maarit Rapp halusi uudistaa kaupungin markkinointia ja päätti aloittaa sen johtoryhmän viestintävalmennuksesta. Mitä kahdessa päivässä saatiin aikaan ja miten oppeja on viety eteenpäin?  

Vastaukset näihin – ja moniin muihin – kysymyksiin saat Era Contentin ja Into Seinäjoen järjestämässä aamiaistilaisuudessa. Tarjolla on herkullinen aamiainen, ja tilaisuuden päätteeksi voit varata veloituksettoman viestinnän ja markkinoinnin konsultaatioajan. Era Content on täyden palvelun sisältö-, viestintä- ja markkinointitoimisto, joka on juuri avannut toimiston Seinäjoella.  

Lämpimästi tervetuloa jakamaan ajatuksia yhdessä!  

Mervi Rantakari  
Seinäjoen toimiston johtaja, Era Content 

Tapio Seppä-Lassila 
Into Seinäjoki 

 

Ohjelma 

8.15 Tarjolla runsas aamiainen  

8.30 Tervetuloa! 
toimiston johtaja Mervi Rantakari, toimitusjohtaja ja osakas Eero Anhava sekä sisältöjohtaja ja osakas Riitta Pollari, Era Content  

8.40 Swecon asiakkuusjohtaja Timo Hautakoski: Kannattaako kaikki tehdä aina itse? Tämän kaiken olen oppinut markkinointi- ja viestintäkumppaneilta  

9.05 Ähtärin kaupunkikonsernin viestintäpäällikkö Maarit Rapp: Järjestimme viestintäkoulutuksen kaupungin johtoryhmälle – mitä siitä syntyi? 

9.25 Peabin viestintä- ja markkinointijohtaja Ritva Mäenpää sekä Peab Oy:n toimitusjohtaja ja rakentamisesta vastaava johtaja Mika Katajisto: Vain muutos on pysyvää – miten onnistuimme suuren muutoksen viestinnässä ja markkinoinnissa   

9.50 Keskusteluja aamupäivän annista  

10.15 Kohti seuraavia menoja 

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2022 08:15

Päättyy:  

28.9.2022 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

OmaSp Stadion, Atria Lounge

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Tapio Seppä-Lassila

tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi