Tapahtuman oletuskuva

After Lunch Skaalaamolla - Startup-yrityksen kehitysaskeleet

27.8.2024 12:00

Skaalaamo, Rytmikorjaamo

Mitä vaiheita startupin kehitysaskeliin kuuluu? Millaista liiketoiminnansuunnittelua tarvitaan erityisesti varhaisen vaiheen yhtiöissä?

Skaalaamon After Lunchit starttaa! Nämä kuukausittain toistuvat yhdessä juotavat lounaskaffit tuovat Seinäjoen startup-verkoston yhteen.

Ensimmäisen session aiheena on startup-yrityksen kehitysaskeleet startista kasvuun. Käymme läpi startup-yrityksen elinkaaren vaiheita ja tutkimme mitä niissä tulee huomioida liiketoimintasuunnittelun näkökulmasta. Mihin on hyvä varautua ja mistä löytyy apuja.

Yhteistyökumppanina tässä tapahtumassa on Skaalaamon kumppani EMU Growth Partners.

KENELLE: Lounaskahveille ovat tervetulleita niin yrittäjät, innovaattorit kuin startup- ja kasvuyrittäjyydestä kiinnostuneetkin. Erityisesti haluamme kutsua mukaan Skaalaamon verkostoon kuuluvat yritykset, mentorit, kumppanit ja sijoittajat tapaamaan toisiaan asiasisällön ohessa.

 

Ohjelma:

 

12.00 Vapaata seurustelua Skaalaamolla

12.30 Tervetulotoivotukset, Into Seinäjoki Oy

12.40 Startup-yrityksen elinkaaren vaiheet ja kehitysaskeleet, Tuomo Rantanen, EMU Growth Partners

13.20 Q & A -sessio teemasta

13.30 Tilaisuuden virallinen osuus päättyy, mutta tilassa on mahdollista tutustua muihin osallistujiin klo 14.00 saakka.

 

Skaalaamon tila rajoittaa osallistujien määrää. Ole siis nopea, varaa paikkasi ajoissa.

Puhuja:

 

tuomo-rantanen.png

Tuomo Rantanen, EMU Growth Partners

Tuomo Rantanen on advisor-/freelancer-yrittäjä, sijoittaja ja hallitusosaaja. Tämän business ADHD:n erityisosaamisalueisiin kuuluvat niin yritysjärjestelyt, yrityskaupat, rahoitukset kuin laajempikin liiketoiminnan neuvonta. Tuomolla on käytännönläheinen kyky auttaa yrittäjiä ja sparrata yritykset kohti seuraavan päämäärän ja tavoitteen saavuttamista.

Yhteistyössä

emu_logo_black.png

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Mikä on Skaalaamo?

Skaalaamo on kasvua tavoittelevien yritysten yhteisöllinen työtila. Työtilan ja vertaistuen lisäksi yhteisöön valittu yritys saa apua toiminnan reipastahtiseen kasvattamiseen mm. mentoroinnin ja sparrausten kautta.

Kaiken saa täysin MAKSUTTA, mutta yritys sitoutuu kasvusuunnitelman tavoitteluun sekä Skaalaamon jäsenyrityksille järjestettyyn toimintaan.

Yritysten lisäksi Skaalaamon toimintaan on jo sitoutunut ja toivotaan mukaan kumppaneita, sijoittajia ja mentoreita, jotka haluavat olla mahdollistamassa alueen yritysten reipastahtista kasvua.

Tämä tapahtuma ja kasvuyritysten skaalaamisen palvelupolku (Skaalaamon toimintamalli) ovat osa isompaa startup-kulttuuria edistävää tekemistä Into Seinäjoki Oy:ssä. Kokonaisuutta toteutetaan osana seuraavien toimijoiden ja hankkeen toimenpiteitä:

Food & Tech Startup – ekosysteemit startupien kasvualustana (EAKR)

food-tech-startup-logorimpsu-1.jpg

Paikkoja jäljellä

Osallistuminen After Lunch Skaalaamolla: 23 kpl jäljellä (/25)

Ajankohta

Alkaa:   27.8.2024 12:00
Päättyy:   27.8.2024 14:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Skaalaamo, Rytmikorjaamo

Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

0405759896

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi