Into BB - B2B Kenelle saa markkinoida ja millä oikeutuksella?

Suoramarkkinointi ja lainsäädäntö

Syyskuun Into BBssä ruoditaan, saako sähköpostilla edelleen markkinoida muillekin kuin omille asiakkaille sekä mitä GDPR sanoo tähän vai liittyykö se ollenkaan asiaan? Lisäksi saadaan vastaus kysymyksiin: voiko ostettuihin rekistereihin markkinoida ja mitä rekisterin valinnassa kannattaa ottaa huomioon?

Alma Talent Oy:stä asiakkuuspääliikkö Annika Niemistö vastaa Etelä-Pohjanmaan alueesta ja sen asiakkaista. Annikan osaamisalueena on yritystieto, kiinteistötieto sekä rekisterit ja niihin liittyvä lainsäädäntö. Annika on tehnyt töitä näiden aiheiden kanssa 7 vuotta, joten asiakaskunnan tarpeet ja tietojen käyttö on tuttuja. 

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
19.9.2019 08:15
Päättyy:
19.9.2019 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

+358 40 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Powered by Eventilla