Kutsu Into Food Business Stagelle torstaina 27.6.
Bisnes ja rock kohtaavat taas yrittäjyyden ykköskaupungissa Seinäjoella! Olisi ilo saada sinut mukaan juhlimaan kanssamme kesää ja Provinssia sekä verkostoitumaan rennoissa merkeissä. Saamme nauttia yhdessä niin hyvästä musiikista, sisällöistä kuin ruoastakin.
Into Business Stagen teemana on tänä vuonna ruoka-ala ja ruokavienti. Keräämme alan toimijoita yhteen keskustelemaan muun muassa tulevaisuuden näkymistä sekä yhteistyön lisäarvosta, mutta tietenkin myös viihtymään ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Ehkä löydät tapahtumasta uuden yhteistyökumppanin tai saat ideoita yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseen? Olet lämpimästi tervetullut Seinäjoelle viihtymään sekä kasvattamaan verkostojasi!
Kutsu on henkilökohtainen ja tapahtuma osallistujalle maksuton.
Varaa paikkasi nopeasti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY! VOIT TIEDUSTELLA PERUUTUSPAIKKOJA SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA eveliina.pyyluoma@intoseinajoki.fi
AIKATAULU & OHJELMA
11:00 Vapaaehtoinen lounas / ravintola Treffi (lisätietoja alla)
12:00 Vapaaehtoinen Business Tour (lisätietoja alla)
Virallinen ohjelma alkaa
13:30 Rekisteröityminen tapahtumaan ja vapaata verkostoitumista
14:00 Tervetuloa
14:05 Kuinka Suomen ruokavienti tuplataan yhdessä?
- Elina Ovaskainen, Maa- ja metsätalousministeriö
- Elina Koivisto, Into Seinäjoki Oy
- Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy
14:30 Esimerkkejä ruokaviennin tulevaisuudesta.
- Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
- Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
- Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy
14:45 Arvopohjaisen markkinoinnin merkitys viennin menestyksessä.
- Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj
15:05 Inton ja Seinäjoen terveiset
15:15 Ruokailua ja vapaata verkostoitumista
16:15 Bussit lähtevät Provinssin festivaalialueelle
16:30 Provinssin VIP-alueella meidät toivottaa tervetulleeksi Ville Koivisto, festivaalijohtaja, Provinssi
Vapaaehtoinen ohjelma
Haluamme tarjota teille vieraille entistä kattavamman kokemuksen Into Business Stageen. Halutessasi voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen jo klo 11:00 yhteisellä lounaalla ravintola Treffissä. Lounaalla on hyvä tilaisuus tutustua muihin tapahtuman osallistujiin sekä valmistautua päivään hyvän ruuan äärellä. Tarjoamme lounaan ilmoittautuneille.
Klo 12:00 bussi lähtee Framilta Business Tourille Roveksen alueelle. Kierroksen aikana esitellään Seinäjokea, ruokakaupungin toimintaa ja mahdollisuuksia sekä yrityskenttää. Lisäksi kierroksen aikana käydään vierailulla Foodwest Oy:n tiloissa.
PUHUJAT
Harri Latva-Mäenpää, toimitusjohtaja, Foodwest Oy
|
Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj
|
Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
|
Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy
|
Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
|
PROVINSSI
Tapahtumaan sisältyy VIP-lippu torstaille 27.6. Provinssiin. Saat festarilipun saapuessasi Framille tapahtumaan. Ilmoitathan lomakkeella, mikäli saat Provinssin VIP-lipun muualta.
Tutustu Provinssin festariohjelmaan TÄÄLTÄ.
Kulkuyhteydet ja majoitus
Provinssi täyttää Seinäjoen tehokkaasti ja majoituspaikat täyttyvät kovaa vauhtia. Ole siis nopea ja varaa majoituksesi pian!
Tiesitkö, että Seinäjoelta pääsee junalla reilussa tunnissa Tampereelle? Jos Seinäjoelta ei löydy majoitusta, pääset yölläkin kätevästi junalla Tampereelle yöpymään. Provinssista pääset rautatieasemalle taksilla tai bussilla.
Tervetuloa mukaan rokkaamaan kanssamme!
Tapahtumaan osallistujat (72)
Piia-Marika Jokela | |
Petri Rintala | |
Suvi Ilonen | |
Teija Ruokamo | |
Terhi Mäkelä | |
Eveliina Pyyluoma | |
Sami Haapasalmi | |
Annaleena Soult | |
Harri Latva-Mäenpää | |
Maija Lukkariniemi | |
Hanna Holtinkoski | |
Heli Seppelvirta | |
Kaisa Metsänranta | |
Markku Liias | |
Ella Koivuniemi | |
Eija Iso-Ahola | |
Jalmari Talola | |
Jani Vänskä | |
Petri Välimäki | |
Marko Mäkinen | |
Aino Lehto | |
Anna-Kaisa Jaakkola | |
Manne Niemelä | |
Marko Luoma | |
Jouni Rannila | |
Anni Savikurki | |
Elina Huhta | |
Kalle Sandelin | |
Sanna Sandelin | |
Leena Viitaharju | |
Toni Rajamäki | |
Tapio Seppä-Lassila | |
Suvi Reinikkala | |
Heidi Petäjämki | |
Tuukka Turunen | |
Mika Ranta-aho | |
Anni-Mari Syväniemi | |
Tuomas Takala | |
Kaj Hagros | |
Terhi Välisalo |
32 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.
MUUTA
No show -maksu
Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.
Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 100 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista (provinssilippu ja tarjoilut).
Yhteistyössä
Ruokaviennin ekosysteemi
Hankkeen tavoitteena on selvittää, miten yhteistoiminnallisuuden kautta voidaan Suomen ruokavientiä kannattavasti kasvattaa ja konseptoida alueelle valtakunnallinen ruokaviennin osaamiskeskittymä ja ekosysteemi. Ruokaviennin ekosysteemin on tarkoitus saattaa yhteen useita ruoka-alan yrityksiä, TKI-alan toimijoita, julkisia organisaatioita sekä koulutus- ja opetusalan instituutioita niin Etelä-Pohjanmaalta kuin Suomen laajuisestikin, unohtamatta kansainvälisen verkoston rakentamista.
Hanke on ryhmähanke, jonka osatoteuttajana on Foodwest Oy.
Hankeaika: 1.6.2023 – 31.12.2025. Rahoitus: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)