Tapahtuman oletuskuva

Into Food Business Stage x Provinssi VIP

27.6.2024 14:00

Ravintola Treffi, Frami D

Kutsu Into Food Business Stagelle torstaina 27.6.

Bisnes ja rock kohtaavat taas yrittäjyyden ykköskaupungissa Seinäjoella! Olisi ilo saada sinut mukaan juhlimaan kanssamme kesää ja Provinssia sekä verkostoitumaan rennoissa merkeissä. Saamme nauttia yhdessä niin hyvästä musiikista, sisällöistä kuin ruoastakin.

Into Business Stagen teemana on tänä vuonna ruoka-ala ja ruokavienti. Keräämme alan toimijoita yhteen keskustelemaan muun muassa tulevaisuuden näkymistä sekä yhteistyön lisäarvosta, mutta tietenkin myös viihtymään ja nauttimaan monipuolisesta ohjelmasta. Ehkä löydät tapahtumasta uuden yhteistyökumppanin tai saat ideoita yrityksesi kilpailukyvyn parantamiseen? Olet lämpimästi tervetullut Seinäjoelle viihtymään sekä kasvattamaan verkostojasi!

Kutsu on henkilökohtainen ja tapahtuma osallistujalle maksuton.

Varaa paikkasi nopeasti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY! VOIT TIEDUSTELLA PERUUTUSPAIKKOJA SÄHKÖPOSTITSE OSOITTEESTA eveliina.pyyluoma@intoseinajoki.fi

Ilmoittaudu

 

AIKATAULU & OHJELMA

11:00   Vapaaehtoinen lounas / ravintola Treffi (lisätietoja alla)

12:00   Vapaaehtoinen Business Tour (lisätietoja alla)

Virallinen ohjelma alkaa

13:30   Rekisteröityminen tapahtumaan ja vapaata verkostoitumista

14:00   Tervetuloa

14:05   Kuinka Suomen ruokavienti tuplataan yhdessä?

  • Elina Ovaskainen, Maa- ja metsätalousministeriö
  • Elina Koivisto, Into Seinäjoki Oy
  • Harri Latva-Mäenpää, Foodwest Oy

14:30   Esimerkkejä ruokaviennin tulevaisuudesta.

  • Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
  • Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
  • Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy

14:45   Arvopohjaisen markkinoinnin merkitys viennin menestyksessä.

  • Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj 

15:05   Inton ja Seinäjoen terveiset

15:15   Ruokailua ja vapaata verkostoitumista

16:15   Bussit lähtevät Provinssin festivaalialueelle

16:30   Provinssin VIP-alueella meidät toivottaa tervetulleeksi Ville Koivisto, festivaalijohtaja, Provinssi

Vapaaehtoinen ohjelma

Haluamme tarjota teille vieraille entistä kattavamman kokemuksen Into Business Stageen. Halutessasi voit aloittaa tapahtumasta nauttimisen jo klo 11:00 yhteisellä lounaalla ravintola Treffissä. Lounaalla on hyvä tilaisuus tutustua muihin tapahtuman osallistujiin sekä valmistautua päivään hyvän ruuan äärellä. Tarjoamme lounaan ilmoittautuneille.

Klo 12:00 bussi lähtee Framilta Business Tourille Roveksen alueelle. Kierroksen aikana esitellään Seinäjokea, ruokakaupungin toimintaa ja mahdollisuuksia sekä yrityskenttää. Lisäksi kierroksen aikana käydään vierailulla Foodwest Oy:n tiloissa.

 

PUHUJAT

Harri Latva-Mäenpää, toimitusjohtaja, Foodwest Oy
harri-foodwest.png
  • Harri on työskennellyt yli 10 vuotta ingredienttien/ elintarvikkeiden tutkimuksen, kehityksen ja kaupallistamisen parissa sekä tutkimus- että yrityspuolella.

  • Harri on tottunut toimimaan erilaisissa verkostoissa niin Suomessa kuin kansainvälisilläkin markkinoilla sekä etsimään innovaatioita myös eri toimialojen rajapinnoilta.
 
Suvi Reinikkala, markkinointijohtaja, Anora Group Oyj
suvi-reinikkala-2.png
  • Suvi on toiminut Anoralla vuodesta 2017 lähtien johtaen väkevien alkoholijuomien markkinointia. Suvilla on vahva kokemus globaalista kuluttajamarkkinoinnista sekä kuluttajabrändien rakentamisesta mm. L’Oréalilta ja PepsiCo’lta. 

  • Suvi on ollut kasvattamassa muun muassa Koskenkorvan myyntiä Pohjoismaissa ja muilla merkittävillä kansainvälisillä alueilla markkinointiin ja vastuullisuuten nojaten. 

 
Jari Sivunen, tehtaanjohtaja, Valio Oy Seinäjoki
jari-sivunen.png
  • Jari työskentelee Valio Seinäjoen tehtaanjohtajana. Hän vastaa tehtaan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä tehtaan ammattilaisten kanssa.

  • Jarilla on lähes 30 vuoden kokemus prosessi,- elintarvike- ja teknologiateollisuudesta, joista tuotannon- ja tehtaanjohtotehtävissä viimeiset 16 vuotta. Hän on lisäksi työskennellyt ulkomailla projektitehtävissä yhteensä 3 vuotta.

Jouni Rannila, laitosvastaava, SaVe Logistiikka Oy
jouni-rannila.png
  • Jounin vastuualueelle SaVe Logistiikalla kuuluvat mm. kiinteistö-, laatu- ja ympäristöasiat, sekä huolehtia, että laitos täyttää vientitoiminnan vaatimukset. 

  • SaVe Logistiikalla ollaan päivittäin tiiviissä yhteistyössä tuotteiden valmistajan kanssa perheyrityksen ajatusmallin mukaisesti, eli luodaan kumppanuutta ja rakennetaan sitä kautta pitkäjänteistä yhteistyötä. SaVe Logistiikka Oy on erikoistunut pakastevarastointiin, sekä pakaste-elintarvikkeiden vientilastauksiin.
 
Manne Niemelä, vientipäällikkö, Atria Oyj
manne-niemela.png
  • Mannen vastuualueeseen kuuluu vienti Skandinaviaan sekä Baltiaan. Lisäksi tehtäviin kuuluu viennin kehitys yhdessä muiden vientiorganisaatiossa työskentelevien kanssa.

  • Koulutukseltaan Manne on bio- ja elintarviketekniikan insinööri. Työkokemusta Atrialta on 20 vuotta, nykyisessä tehtävässä hän on työskennellyt vuoden 2023 joulukuusta alkaen. Tätä ennen hän työskenteli sika-, nauta-, sekä valmisruokatuotannossa.

 

PROVINSSI

Tapahtumaan sisältyy VIP-lippu torstaille 27.6. Provinssiin. Saat festarilipun saapuessasi Framille tapahtumaan. Ilmoitathan lomakkeella, mikäli saat Provinssin VIP-lipun muualta.

Tutustu Provinssin festariohjelmaan TÄÄLTÄ.

Kulkuyhteydet ja majoitus

Provinssi täyttää Seinäjoen tehokkaasti ja majoituspaikat täyttyvät kovaa vauhtia. Ole siis nopea ja varaa majoituksesi pian! 

Tiesitkö, että Seinäjoelta pääsee junalla reilussa tunnissa Tampereelle? Jos Seinäjoelta ei löydy majoitusta, pääset yölläkin kätevästi junalla Tampereelle yöpymään. Provinssista pääset rautatieasemalle taksilla tai bussilla. 

Tervetuloa mukaan rokkaamaan kanssamme!
Tapahtuma on täynnä.

Tapahtumaan osallistujat (72)

Piia-Marika Jokela
Petri Rintala
Suvi Ilonen
Teija Ruokamo
Terhi Mäkelä
Eveliina Pyyluoma
Sami Haapasalmi
Annaleena Soult
Harri Latva-Mäenpää
Maija Lukkariniemi
Hanna Holtinkoski
Heli Seppelvirta
Kaisa Metsänranta
Markku Liias
Ella Koivuniemi
Eija Iso-Ahola
Jalmari Talola
Jani Vänskä
Petri Välimäki
Marko Mäkinen
Aino Lehto
Anna-Kaisa Jaakkola
Manne Niemelä
Marko Luoma
Jouni Rannila
Anni Savikurki
Elina Huhta
Kalle Sandelin
Sanna Sandelin
Leena Viitaharju
Toni Rajamäki
Tapio Seppä-Lassila
Suvi Reinikkala
Heidi Petäjämki
Tuukka Turunen
Mika Ranta-aho
Anni-Mari Syväniemi
Tuomas Takala
Kaj Hagros
Terhi Välisalo

32 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

MUUTA

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 100 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista (provinssilippu ja tarjoilut).

 

Yhteistyössä

Ruokaviennin ekosysteemi

Hankkeen tavoitteena on selvittää, miten yhteistoiminnallisuuden kautta voidaan Suomen ruokavientiä kannattavasti kasvattaa ja konseptoida alueelle valtakunnallinen ruokaviennin osaamiskeskittymä ja ekosysteemi. Ruokaviennin ekosysteemin on tarkoitus saattaa yhteen useita ruoka-alan yrityksiä, TKI-alan toimijoita, julkisia organisaatioita sekä koulutus- ja opetusalan instituutioita niin Etelä-Pohjanmaalta kuin Suomen laajuisestikin, unohtamatta kansainvälisen verkoston rakentamista.

Hanke on ryhmähanke, jonka osatoteuttajana on Foodwest Oy.

Hankeaika: 1.6.2023 – 31.12.2025. Rahoitus: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)

eu_osarahoittama.pngepliitto.jpegfoodwest.png intoseinajoki-logo-rgb.png

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:   27.6.2024 14:00
Päättyy:   27.6.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Treffi, Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Eveliina Pyyluoma

050 357 7369

eveliina.pyyluoma@intoseinajoki.fi