Millaisia tarpeita ja yhteistyömahdollisuuksia isoilla ruokataloilla on? Haemme erityisesti kone- ja laitesuunnittelun osaajia sekä osien valmistajia, automaatio-osaajia ja projektijohtamisosaajia nopeisiin selvitysprojekteihin tai linjojen tehokkuusprojekteihin. Myös konenäkösovellukset, oppivat järjestelmät, robotiikka sekä IT-järjestelmäratkaisut kiinnostavat.
Tule kuuntelemaan, millaisia tarpeita alueemme ruokajäteillä on. Samalla pääset itse esittelemään omaa yritystäsi ja keskustelemaan ruokatalojen edustajien kanssa. Mukaan pääsee 10 nopeinta.
Tilaisuus järjestetään etäyhteyksien välityksellä, lähetämme linkin ilmoittautuneille lähempänä tapahtumaa.
OHJELMA (13-15:00)
Tervetuloa
Millaisia palvelutarpeita on isojen ruokatalojen tuotannossa?
- Tauno Perälä, tuotantojohtaja, Atria Suomi Oy
- Petri Moisio, tehdaspalvelupäällikkö, Seinäjoen tehdas, Valio Oy
Palvelutarjoajien esittäytyminen (ilmoittautuminen)
Keskustelua
Tilaisuus päättyy
Elintarvikealan ja tuotannon tunteminen ja osaaminen ovat tärkeitä kriteereitä yhteistyökumppaneille. Mikäli yritykselläsi ei vielä ole alasta osaamista, voit hankkia sen osallistumalla järjestämäämme koulutukseen 11.11. alkaen. Kysy lisätietoa!
Lisätietoa tilaisuuksista ja ilmoittautumiset sähköpostitse
Sanna Kankaanpää, Into Seinäjoki Oy,
sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi, puh. 0400 743 422
Food Hub - Kohtauttamisia, kumppanuuksia ja kokeiluja ruoka-alalla -hankkeessa autamme yrityksiä löytämään uutta liiketoimintaa ruoka-alalta. Lähtökohtana ovat isojen elintarvikealan yritysten tarpeet, tutkimustieto ja ideat. Uuden kehittäjinä ja kumppaneina ovat pk-yritykset, start-upit ja yrittäjiksi aikovat eri toimialoilta. Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta.