Tapahtuman oletuskuva

Digitaalinen kauppa - miten menestyä?

8.11.2023 13:00

Atria Lounge, OmaSp Stadion

Kännykkä on etuovi maailman kaikkiin kauppoihin ja jokaisella yrityksellä on aidosti mahdollisuus myydä mitä tahansa ja minne tahansa. Kuinka se sitten käytännössä onnistuu?

Digitaalisen kaupan asiantuntija Leevi Parsama saapuu puhujavieraaksemme keskiviikkona 8.11. Seinäjoelle. Luvassa konkreettista oppia aitojen yritysesimerkkien siivittämänä menestyvän verkkokaupan luomiseen.

Leevin puheenvuoro käsittelee mm. seuraavia teemoja:

  • Digitaalisen kaupan perusteet
  • Verkkokaupan tärkeimmät menestystekijät
  • Esimerkkejä suomalaisista menestyjistä ja muutamista huippucaseista maailmalta

 

Ilmoittaudu TÄSTÄ

Tervetuloa mukaan saamaan evästystä omaan verkkokauppaan ja kuulemaan konkreettisia caseja erikokoisista, maailmaa valoittavista verkkokaupoista!

leevi-parsama.jpg

Leevi Parsama | Digital Commerce Specialist, Snowball Growth Partners

Leevi Parsama on digitaalisen kaupan asiantuntija, joka tunnetaan kotimaisen verkkokaupan vahvana vaikuttajana. Hänet on valittu myös Vuoden verkkokauppavaikuttajaksi Suomessa.

Leevi on henkilökohtaisesti tavannut yli 500 suomalaista verkkokauppaa, joten hän tuntee kotimarkkinan paremmin kuin kukaan muu. Lisäksi hän on tutustunut verkkokauppamarkkinaan USA:ssa, Kiinassa, Venäjälle sekä eri puolilla Eurooppaa. Leevi on myös itsekin toiminut globaalisti myyvän yrityksen verkkokauppiaana, joten markkinatuntemuksen lisäksi hänellä on paljon omakohtaista, konkreettista kokemusta alasta.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma toteutetaan osana Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen aktivointihanketta. Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekeminen on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa.

ekosysteemihankkeen-logorimpsu.jpg

Ajankohta

Alkaa:  

8.11.2023 13:00

Päättyy:  

8.11.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Atria Lounge, OmaSp Stadion

Alaseinäjoenkatu 15
60220 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Elisabet Kivimäki

+358 40 760 3907

elisabet.kivimaki@intoseinajoki.fi