Verkostoista voimaa! Aiheena logistiikka

14.12.2023 08:00

Paikka varmistuu myöhemmin

Miten toimia joustavasti erilaisissa yhteistyöverkostoissa, eli ekosysteemeissä? Mitä hyötyä siitä on ja miten se tehdään käytännössä?

Neljän aamupalatilaisuuden sarja käynnistyy logistiikkateemalla ja kuulemme paikallisen Huhtala Logistics Oy:n ekosysteemitarinan yhteistyön ja verkostojen rakentamisesta. Siitä meille kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tero Mattila. Huhtala Logistics on kannattavasti kasvava perheyritys, joka panostaa vahvasti toiminnan kehittämiseen.

Aamupalatilaisuuksien tavoitteena on edistää yritysten välistä yhteistyötä ja vahvistaa yhteyksiä kehittäjäorganisaatioiden suuntaan sekä tällä kertaa erityisesti edesauttaa alueellisen logistiikka-hubin syntymistä.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti alueen pk-yrityksille ja TKI-toimijoille. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti!

 

Ilmoittaudu!

 

Ohjelma

7.45 Aamupala tarjolla

8.00 Tervetulosanat, Into Seinäjoki Oy

8.10 Huhtala Logistics Oy, toimitusjohtaja Tero Mattila

8.30 Alueellinen logistiikka-hub

9.00-9.30 Virallisen osuuden päätteeksi on aikaa verkostoitua aamukahvien äärellä.

Aamupalan tarjoilee ravintola Varicko.

 

Puhujavieraana:

tero-huhtala-logistics.jpg

Toimitusjohtaja Tero Mattila, Huhtala Logistics. Huhtala Logistics on kannattavasti kasvava perheyritys, joka panostaa vahvasti toiminnan kehittämiseen.

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 €, joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Seinäjoen innovaatioekosysteemisopimus

Aamukahvitapahtumat toteutetaan osana Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen aktivointihanketta. Nämä ovat osa toimiamme, joilla halutaan vahvistaa alueen toimijoiden ekosysteemikyvykkyyttä entisestään. Muita kokonaisuuden toimia ovat mm. Innovaatiostudio-haastattelut, ekosysteemikyvykkyyden valmennussarja sekä opintomatkat aktiivisesti ekosysteemitekemistä hyödyntäviin yrityksiin. 

Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekeminen on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa. Seinäjoen kaupungin Innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksella vahvistetaan vetovoimaisten osaamiskeskittymien rakentumista ja toimijoiden kytkeytymistä kansainvälisiin tki-verkostoihin ja arvoketjuihin. Sopimuksella kehitetään tiiviitä yhteistoimintaverkostoja, vahvistetaan osaamiskärkiä sekä lisätään tki-toiminnan vaikuttavuutta kaupunkilähtöisesti.

ekosysteemihankkeen-logorimpsu.jpg

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

14.12.2023 08:00

Päättyy:  

14.12.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Paikka varmistuu myöhemmin

Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

040 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi