Yritys - on aika tarttua soteen!

Tilaisuudessa vastuuvalmistelija Tanja Penninkangas (Etelä-Pohjanmaan liitto) kertoo miten asiakassetelin käyttöä lähdetään kokeilemaan Etelä-Pohjanmaalla mahdollisesti jo vuoden 2019 vaihteessa: mitä se tarkoittaa yrityksen ja asiakkaan näkökulmasta? Käynnistysajankohta on kiinni valtakunnallisesta lakivalmistelusta.

Tilaisuus sopii erityisesti yrityksille, jotka tarjoavat seuraavia sote-palveluita: kotihoitoa, kotisairaanhoitoa, kotipalvelua, asumispalveluja ja lääkinnällistä kuntoutusta. Nämä palvelut ovat kokeilun kohteena ensivaiheessa.

Ohjelma

8.00-8.30 Aamukahvit
8.30-9.30 Miten kiinni soteen? Asiakassetelipilotti on keino kokeilla sotepalvelun tuottamista ja ostamista uudessa sotemallissa. Miten pilottiin pääsee mukaan? Miten pilotti etenee? Mitä se vaatii?
Puhuja: Tanja Penninkangas, vastuuvalmistelija, Etelä-Pohjanmaan liitto
9.30-10 Keskustelu
10.00-11.30 Yritysten esittäytymiset valmistelijoille

Esittele palvelusi vastuuvalmistelijoille! 

Halukkaille tarjotaan mahdollisuus esitellä palvelunsa lyhyesti maakunnan vastuuvalmistelijoille. Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme kiinnostustasi tähän.

Esittäytymismahdollisuus on tarkoitettu tässä vaiheessa yrityksille, jotka tarjoavat seuraavia palveluita: kotihoito, kotisairaanhoito, kotipalvelu, asumispalvelut ja lääkinnällistä kuntoutusta. Myyntipuheen pituus per yritys on 2 min. Myyntipuheita pitää noin 20 yritystä ja kaikki kuulevat toistensa esitykset. Lisätään näin myös verkostoja!

Lippuja ei enää tarjolla.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 3 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
10.9.2018 08:00
Päättyy:
10.9.2018 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Seinäjoki, Frami D-osa, Mega-kokoustila
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Powered by Eventilla