Onnistuneen virtuaali- ja hybriditapahtuman ABC

2.11.2021 09:30

Seinäjoki Areena & Icareus tapahtuma-alusta

Miten järjestää onnistunut virtuaali- ja hybriditapahtuma? Mitä asioita tapahtuman järjestämisessä tulee huomioida niin tekniikan, tilan, tapahtuma-alustan kuin osallistujienkin kannalta?

Entä mistä koostuu tapahtuman punainen lanka, miten osallistujia voidaan aktivoida ruudun toisella puolella ja saada heidätkin tuntemaan olonsa tärkeäksi? 

 

Näihin kysymyksiin saamme vastauksen, kun Sisters Inc.n Dana ja Osnat saapuvat Seinäjoelle. 

 

OHJELMA

9:30 - 10:00 Ilmoittautuminen ja aamukaffit tarjolla Seinäjoki Areenalla. Tervetuloa nauttimaan aamukahvista pienen suolaisen kera sekä verkostoitumaan muiden paikan päälle saapuvien osallistujien kanssa. Pääset samalla kurkistamaan myös "behind the scenes". 

10:00 Tervetulosanat, Jenniina Palmu, projektipäällikkö, Into Seinäjoki

10:05 - 11:30 Onnistuneen virtuaali- ja hybriditapahtuman ABC, Dana Pikkarainen ja Osnat Mangs, Sisters Inc

11:30  Q & A - jäikö vielä jotain mielen päälle?

12:00 Tilaisuus päättyy 

 

 

Sisters Inc. on luovien yrittäjäsiskosten, Dana Pikkaraisen ja Osnat Mangsin vuonna 2004 perustama tapahtumamarkkinointitoimisto Espoossa. Yhteinen missiomme on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa vaikuttamalla tapahtuman osallistujiin kokemuksellisten kohtaamisten avulla. Tapahtuma-arkkitehteinä ydinosaamistamme ovat kohtaamisten toiminnallisten, teknisten ja taiteellisten ominaisuuksien kokonaisvaltainen suunnittelu, ratkaisu sekä toteutus.

Vuosikymmeniä jatkunut menestyksemme perustuu osaamisen jatkuvaan, systemaattiseen kehittämiseen. Seuraamme alan muutossuuntia ja ennakoimme tulevaa valmistautumalla myös huomisen palveluihin.

 

dana-osnat-poenempo.jpg (1.28 MB)

 

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n Virtuaalisuudesta kestävää kasvua tapahtuma-alalle -hankkeen toimenpiteitä. Rahoitus Etelä-Pohjanmaan Liitto (AKKE).

 

into_logo_pinkki.jpg (41 KB)epliitto_logo_vaaka_vari.jpg (64 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

2.11.2021 09:30

Päättyy:  

2.11.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Seinäjoki Areena & Icareus tapahtuma-alusta


Lisätietoa

Into Seinäjoki

0407798809

jenniina.palmu@intoseinajoki.fi