Huom! Pahenevan koronatilanteen vuoksi tilaisuus siirtyy verkkoon. Ohjelmasta jää pois lähiruokatreffit. Tarjoamme tästä hyvästä tapahtuman ilmaiseksi kaikille. Ilmoittaudu mukaan alta, niin lähetämme sinulle linkin streamiin lähempänä tapahtumaa.
Tuote pysyvästi kaupan hyllylle – kuinka temppu tehdään?
Onko sinulla loistava tuote tai idea uudenlaisesta tuotteesta, joka mielestäsi ansaitsee paikan kaupan hyllyllä? Tuntuuko hyllylle pääseminen haastavalta? Tai jos sinne pääsee, niin kuinka pysyä siellä? Tämän vuoden FBS tarttuu näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsien vastauksia elintarvikealan yritysten menestysreseptiksi.
Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa ruokaketjun yrityksille uusia kontakteja, työkaluja ja näkökulmia oman bisneksen kehittämiseksi.
A I K A T A U L U
12:00 | Tervetuloa
12:05 | Food Business Summit 2020 avaus; Mikä kaupan hyllyllä pysyy?
Paneelikeskustelu
Jani Havisto, päivittäistavarakaupan myyntijohtaja, Minimani Yhtiöt Oy
Ann-Christina Hevonkoski, ryhmäpäällikkö / valikoima- ja tilanhallinta, Eepee
Jaana Jokiaho, kauppias / K-Supermarket Ilmajoki
12:30 | Tarina, tuote & pakkaus kuntoon
Kuusi askelta menestysreseptiin
Suvi Luoma, tutkimusjohtaja, Foodwest Oy
Tarina liiketoiminnan tukena
Markku Liias, toimitusjohtaja, Jukolan Juusto Oy
Pakkaus on elintarvikkeen tärkein mediapinta
Satu Haavisto, AD, BSTR Luova Konttori Oy
13:30 | Tauko
13:45 | Tilaus-toimitusketju haltuun
Sähköinen tilaus-toimitusketju kaupan keskusliikkeen kanssa
Outi Huuhka, myyntipäällikkö, OWS Finland Oy
Yrityscase: Sähköinen tilaus-toimitusketju Lapuan Leivän arjessa
Marjanne Kuntsi, omistaja, Lapuan Leipä Oy & Outi Huuhka, myyntipäällikkö, OWS Finland Oy
14:30 | Uudistuminen on pysyvä olotila
Heikki Huotari, jäätelötehtailija, omistaja, 3 Kaveria Oy
15:15 | Stream päättyy
15:30 | Vapaaehtoiset klinikat
Tapahtumapäivän klinikat ovat TÄYNNÄ! Jos kuitenkin haluat keskustella näistä teemoista asiantuntijoiden kanssa, niin voit edelleenkin ilmoittautua klinikoihin, BSTR ja OWS ottavat yhteyttä sinuun tapahtuman jälkeen ja sopivat kanssasi klinikka-ajan toiselle päivälle.
Klinikka 1: Pakkausdesign kuntoon | BSTR Luova Konttori Oy
Varaa aika ennakkoon 15 minuutin elintarvikepakkauksesi sparraukseen! Henkilökohtaisessa sparrauksessa saat ideoita, mihin kannattaa kiinnittää huomiota pakkauksesi ilmeen kehittämisessä.
Klinikka 2: Konkreettiset askeleet tilaus-toimitusketjun sähköistämiseen | OWS Finland Oy
Kaupanalan keskusliikkeet vaativat tavarantoimittajilta sähköistä asiointia. Miten siis toimin? Klinikassa kuulet mm., miten tilaus-toimitusketjun sähköistäminen tapahtuu käytännössä. Yhteisen osuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua myös henkilökohtaiseen keskusteluun OWS Finlandin asiantuntijoiden kanssa.
Puhujat
Heikki Huotari, Jäätelötehtailija | 3 Kaveria
Heikki Huotari 3 Kaveria jäätelötehtailija ja omistaja saapuu Food Business Summit 2020 –tapahtumaan puhumaan heidän tarinastaan ja kaupan hyllylle pääsemistä. Uudistuminen on pysyvä olotila. Mitä se tarkoittaa?
Satu Haavisto, AD | BSTR - Luova markkinointitoimisto
Satu on aistikas suunnittelija, joka tarttuu jokaiseen työhön vahvalla tunteella ja ammattitaidolla. Hän on luonut useita näyttäviä ilmeuudistuksia ja hänellä on vahva kokemus elintarvikkeiden pakkaussuunnittelusta.
Outi Huuhka, myyntipäällikkö | OWS Finland
OWS Finland Oy:n Outi Huuhkalla on 12 vuoden kokemus tavarantoimittajien ja tilaajaorganisaatioiden välisestä sähköisestä asioinnista. Puheenvuorossaan Outi käy käytännönläheisesti läpi, miten hoitaa tilaus-toimitusketjun sähköistäminen yritykselle sopivalla asteella – niin, että se vastaa kaupanalan keskusliikkeiden vaatimuksiin ja istuu yrityksen omaan strategiaan.
Yhteistyössä