Food Business Summit 2020

29.10.2020 12:00

Stream/YouTube

Huom! Pahenevan koronatilanteen vuoksi tilaisuus siirtyy verkkoon. Ohjelmasta jää pois lähiruokatreffit. Tarjoamme tästä hyvästä tapahtuman ilmaiseksi kaikille. Ilmoittaudu mukaan alta, niin lähetämme sinulle linkin streamiin lähempänä tapahtumaa.

Tuote pysyvästi kaupan hyllylle – kuinka temppu tehdään?

Onko sinulla loistava tuote tai idea uudenlaisesta tuotteesta, joka mielestäsi ansaitsee paikan kaupan hyllyllä? Tuntuuko hyllylle pääseminen haastavalta? Tai jos sinne pääsee, niin kuinka pysyä siellä? Tämän vuoden FBS tarttuu näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsien vastauksia elintarvikealan yritysten menestysreseptiksi.

Jo viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma tarjoaa ruokaketjun yrityksille uusia kontakteja, työkaluja ja näkökulmia oman bisneksen kehittämiseksi.

 

A I K A T A U L U

12:00 | Tervetuloa

12:05 | Food Business Summit 2020 avaus; Mikä kaupan hyllyllä pysyy?

Paneelikeskustelu

Jani Havisto, päivittäistavarakaupan myyntijohtaja, Minimani Yhtiöt Oy

Ann-Christina Hevonkoski, ryhmäpäällikkö / valikoima- ja tilanhallinta, Eepee

12:30 | Tarina, tuote & pakkaus kuntoon

Kuusi askelta menestysreseptiin

Suvi Luoma, tutkimusjohtaja, Foodwest Oy

Tarina liiketoiminnan tukena

Markku Liias, toimitusjohtaja, Jukolan Juusto Oy

Pakkaus on elintarvikkeen tärkein mediapinta

Satu Haavisto, AD, BSTR Luova Konttori Oy

13:30 | Tauko

13:45 | Tilaus-toimitusketju haltuun

Sähköinen tilaus-toimitusketju kaupan keskusliikkeen kanssa

Outi Huuhka, myyntipäällikkö, OWS Finland Oy

Yrityscase: Sähköinen tilaus-toimitusketju Lapuan Leivän arjessa

Marjanne Kuntsi, omistaja, Lapuan Leipä Oy & Outi Huuhka, myyntipäällikkö, OWS Finland Oy

14:30 | Uudistuminen on pysyvä olotila

Heikki Huotari, jäätelötehtailija, omistaja, 3 Kaveria Oy

15:15 | Stream päättyy

15:30 | Vapaaehtoiset klinikat      

Klinikoihin on rajallinen osallistujamäärä ja niihin ilmoittaudutaan tapahtuman rekisteröinnin yhteydessä.

Klinikka 1: Pakkausdesign kuntoon | BSTR Luova Konttori Oy

Varaa aika ennakkoon 15 minuutin elintarvikepakkauksesi sparraukseen! Henkilökohtaisessa sparrauksessa saat ideoita, mihin kannattaa kiinnittää huomiota pakkauksesi ilmeen kehittämisessä.

Klinikka 2: Konkreettiset askeleet tilaus-toimitusketjun sähköistämiseen | OWS Finland Oy

Kaupanalan keskusliikkeet vaativat tavarantoimittajilta sähköistä asiointia. Miten siis toimin? Klinikassa kuulet mm., miten tilaus-toimitusketjun sähköistäminen tapahtuu käytännössä. Yhteisen osuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus osallistua myös henkilökohtaiseen keskusteluun OWS Finlandin asiantuntijoiden kanssa.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 29.10.2020 11:00

Määrä:


Puhujat

Heikki Huotari, Jäätelötehtailija | 3 Kaveria

heikki-huotari-iii.png (866 KB)

Heikki Huotari 3 Kaveria jäätelötehtailija ja omistaja saapuu Food Business Summit 2020 –tapahtumaan puhumaan heidän tarinastaan ja kaupan hyllylle pääsemistä. Uudistuminen on pysyvä olotila. Mitä se tarkoittaa?

Satu Haavisto, AD | BSTR - Luova markkinointitoimisto

fbs_-satu-haavisto.jpg (85 KB)

Satu on aistikas suunnittelija, joka tarttuu jokaiseen työhön vahvalla tunteella ja ammattitaidolla. Hän on luonut useita näyttäviä ilmeuudistuksia ja hänellä on vahva kokemus elintarvikkeiden pakkaussuunnittelusta.

Outi Huuhka, myyntipäällikkö | OWS Finland

fbs_outi-huuhka.jpg (1.05 MB)

OWS Finland Oy:n Outi Huuhkalla on 12 vuoden kokemus tavarantoimittajien ja tilaajaorganisaatioiden välisestä sähköisestä asioinnista. Puheenvuorossaan Outi käy käytännönläheisesti läpi, miten hoitaa tilaus-toimitusketjun sähköistäminen yritykselle sopivalla asteella – niin, että se vastaa kaupanalan keskusliikkeiden vaatimuksiin ja istuu yrityksen omaan strategiaan.

 

Yhteistyössä

ows_logo-2.png (52 KB) bstr_logo.jpg (139 KB)   
   
eu-lippu-ja-lause-suomi.jpg (116 KB) seamk_vaaka_fi_en_rgb_1200x486.jpg (57 KB)
   
vipuvoimaaeu_2014_2020_rgb.png (29 KB) eu_eakr_fi_vertical_20mm_rgb-1.png (10 KB)

 

Ajankohta

Alkaa:  

29.10.2020 12:00

Päättyy:  

29.10.2020 16:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Stream/YouTube


Lisätietoa

Sanna Kankaanpää

+358 400 743 422

sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, Seinäjoki