Food Hub Kehityspolku - elintarvikkeet

3.2.2021 16:00

Oletko miettinyt mihin suuntaan uutta tuoteideaasi kannattaisi viedä tai olemassa olevaa tuotetta kehittää, jotta tuotteesi löytäisi paremmin kuluttajien ostoskoriin verkkokaupasta tai kaupan hyllyltä?

Haemme nyt Food Hub Kehityspolulle elintarvikealan yrityksiä, jotka haluavat kehittää tuotettaan yhdessä kuluttajien, opiskelijoiden ja alan asiantuntijoiden kanssa.

Osallistumalla Food Hub Kehityspolulle yritys saa veloituksetta
a) ratkaisuehdotuksia tuotteen kehittämiseksi
b) 3.000 euron arvosta asiantuntijatukea tuotteen jatkokehittämiseen


TEE NÄIN:

Hae mukaan täyttämällä sähköinen ilmoittautumislomake ja kertomalla tuoteideastasi tai olemassa olevasta tuotteesta keskiviikkoon 3.2.2021 klo 16:00 mennessä.

Kuluttajat äänestävät kuusi mielenkiintoisinta ehdotusta, jotka pääsevät mukaan Kehityspolulle.

Opiskelijat myllyttävät Kehityspolulle valittuja ideoita Food Hub Minihackathonissa tiistaina 16.2.2021.

Kehityspolulle valitun tuotteen kehittämistä jatketaan yhdessä Food Hubin tarjoaman asiantuntijan kanssa.


Ilmoita ideasi!


“Food Hub Kehityspolku - elintarvikkeet” -toimenpide toteutetaan osana Food Hub -hanketta. Yrityksille osallistuminen on MAKSUTONTA. Osallistuminen tarjoaa mahdollisuuden kehittää tuoteidea seuraavalle asteelle tai löytää pysyvä ratkaisu olemassa olevaan ongelmaan.


Kaipaatko lisätietoja tai herääkö kysymyksiä? Ota yhteyttä tai lue lisää:

Sanna Kankaanpää | Into Seinäjoki Oy
sanna.kankaanpaa@intoseinajoki.fi
+358 400 743 422

Elina Huhta | Seinäjoen ammattikorkeakoulu
Elina.Huhta@seamk.fi
+358 40 830 041

LISÄTIETOJA KEHITYSPOLUSTA

Hae mukaan

Tällä kertaa haemme erityisesti elintarviketuotteisiin liittyviä ideoita tai haasteita. Tuote voi olla jo olemassa, mutta sitä pitäisi vielä hieman kehittää, jotta se olisi kypsä kaupan hyllylle. Tai sitten se voi olla ihan uusi tuoteidea. Ehdota siis rohkeasti omaa ideaasi mukaan!

Kuluttajaraati

Kysymme rajatulta kuluttajaraadilta, mikä idea tai haaste on heidän mielestään kiinnostavin. Palautteen perusteella valitsemme 6 eniten kannatusta saaneen yrityksen ideat jatkokehittelyyn.   

Food Hub Minihackathon

Food Hub Minihackathon järjestetään tiistaina 16.2.2021. Tuolloin Seinäjoen ammattikorkeakoulun eri koulutusalojen opiskelijat ideoivat ratkaisuehdotuksia yritysten toimeksiantoihin. Mukaan valitut yritykset ovat etukäteen käyneet ideaansa läpi Food Hub -hankkeen asiantuntijan kanssa ja tästä on tallennettu sähköinen esittelyvideo opiskelijoiden työkaluksi ideoinnissa. Parhaimmillaan yritys saa hackathonin tuloksena uusia näkökulmia ja ratkaisuja, joita ei ole aiemmin edes tullut ajatelleeksi. Yritys antaa oman palautteensa opiskelijaryhmälle palkinnoksi tekemästään työstä. 

Jatka kehittämistä asiantuntijan kanssa

Löytyikö yrityksellesi suunta ja uusia näkökulmia tuotteen kehittämiseen? Food Hub -hankkeen kilpailuttama asiantuntija tukee sinua seuraavan askeleen ottamisessa kohti valmiimpaa tuotetta. Tarjoamme minihackathonin läpikäyneille yrityksille mahdollisuuden pienimuotoiseen kehittämistoimenpiteeseen tuotekehityksen eri vaiheisiin, kokeiluihin tai vaikkapa koemarkkinointiin yhdessä mietittyjen tarpeiden pohjalta. Tuki on de minimis-tukea ja yksittäinen yritys voi hyödyntää sitä maksimissaan 3000 euron arvosta.

Lippuja ei enää tarjolla.

Food Hub - Kohtauttamisia, kumppanuuksia ja kokeiluja ruoka-alalla -hankkeessa autamme yrityksiä löytämään uutta liiketoimintaa ruoka-alalta. Lähtökohtana ovat isojen elintarvikealan yritysten tarpeet, tutkimustieto ja ideat. Uuden kehittäjinä ja kumppaneina ovat pk-yritykset, start-upit ja yrittäjiksi aikovat eri toimialoilta. Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta ja sitä toteuttavat Into Seinäjoki Oy ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulu.

into_logo_pinkki.jpg (41 KB)seamk_vaaka_fi_en_rgb_1200x486.jpg (57 KB)vipuvoimaaeu_2014_2020_rgb.png (29 KB)eu_eakr_fi_vertical_20mm_rgb-1.png (10 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

3.2.2021 16:00

Päättyy:  

3.2.2021 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka