FOOD BUSINESS SUMMIT SEINÄJOELLA 26.-27.3.2019 


Raikas ja uudistunut Food Business Summit on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja teknologioiden tapahtuma Seinäjoella. Food Business Summit on ammattilaisten kohtaamispaikka, innovatiivisten yritysten bisnesareena ja uusien ilmiöiden foorumi.

Vuoden 2019 teemoina ovat kuluttajakäyttäytymisen muutokset, tuotekehitys ja bisnesmahdollisuudet läpi ruokaketjun. Tarjoamme osallistujille syötteitä liiketoiminnan tehostamiseen, herätteitä uusiin bisnesmahdollisuuksiin sekä verkostoja ruokaketjun muista yrityksistä ja kehittäjistä.
  
Uusi tapahtumakonsepti tarjoaa kolme ruoan ympärille tiiviisti sidottua seminaaria kahden päivän aikana - FBS Lunch, FBS Dinner ja FBS Brunch.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevasta linkistä, valitse sinulle sopivin tai vaikka kaikki ateriat. Ota tapahtumapäivien lisämausteeksi myös oheisohjelmat!

Sähköinen ilmoittautuminen päättyy 22.3.2019 klo 16.00. Tämän jälkeen ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen sanna.kankaanpaa(at)intoseinajoki.fi

 

FBS Lunch TI 26.3.2019 klo 11.00-14.00

Ruokabisneksen tärkeimpien ajurien, kuluttajien, tarpeet ja toiveet hajautuvat entistä laajemmin. Haetaan yksilöllisyyttä ja juuri itselle sopivia tuotteita. Myös hankinta- ja tiedonhakukanavat ovat yksilöllisiä ja niitä hyödynnetään monipuolisesti. Miten kuluttajakäyttäytymisen murros näkyy bisneksessä?

Tervetuloa mukaan kuulemaan puheenvuoroja ruokaketjun eri vaiheista ja nauttimaan samalla lounasta, joka yllättää!

110,00 eur + ALV.

 

FBS Dinner TI 26.3.2019 klo 18.00-21.00, PERUTTU

Tällä illallisella kaikki on huippua. Puheenvuoro, osallistujat, ruoka. Illan keynote-puhuja saattelee vieraat hyvän ruuan parissa ajankohtaiseen aiheeseen, josta riittää puhuttavaa vaikka koko illaksi. Tässä sessiossa pääpaino on kuitenkin verkostoitumisella. Ruoka-alan yritysjohto tapaa toisiaan ruuan äärellä ja pääsee muodostamaan uusia kontakteja uudenlaisten bisnesmahdollisuuksien synnyttämiseksi.

Sinä voit vaikuttaa, keitä illalliselle osallistuu! Ilmoittautuessasi kerro meille samalla, kenet haluaisit tavata illallisella. Laitamme hänelle viestiä menemään! Tervetuloa mukaan!

130,00 e + alv.

 

FBS Brunch KE 27.3.2019 klo 10.00-12.00

Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa?

Tervetuloa nauttimaan brunssia pitkän kaavan mukaan ja kuulemaan tuoreimpia yritysesimerkkejä siitä, miten tehostaa ruoka-alan yritysten ja tutkimuksen välistä vuoropuhelua. Kumppanina järjestelyissä FoodBait-hanke.

70,00 e + alv.

NAPPAA LISÄMAUSTETTA FBS-PÄIVIISI!

 

Lisää kiinnostavia tapahtuman yhteistyökumppanien järjestämiä oheisohjelmia FBS-päiviin ilmoittautumisen yhteydessä. Oheisohjelmat ovat maksuttomia.

 

Lähiruokatreffit ostajille ja myyjille

TI 26.3.2019 klo 14.30-16.30 

Bongaa uutuuksia valikoimiisi! Tapaa tunnissa kiinnostavia elintarvikealan yrityksiä. Maistele herkkuja samalla kun kuulet yrityksen 2 minuutin tarinan itsestään ja tuotteestaan. Lue lisää täältä.

Lisätietoja: Pauliina Hautamäki, Into Seinäjoki Oy, puh. 0400 754 878, pauliina.hautamaki(at)intoseinajoki.fi

 

Bisnestä Atrian kanssa

TI 26.3.2019 klo 14.30-16.30

Haluatko esitellä ja tarjota yrityksesi alihankintaa, erikoisosaamista tai uusia ratkaisuja Atrialle? Sinulla on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin Atrian alihankinnoista ja kumppanuuksista vastaavien kanssa Food Business Summitissa. Varaa paikkasi tähän sessioon ja tule kertomaan yrityksesi osaamisesta! Lue lisää täältä.

Lisätietoja: Pauliina Hautamäki, Into Seinäjoki Oy, puh. 0400 754 878, pauliina.hautamaki(at)intoseinajoki.fi

 

Bisnestä Sambiaan (Eng.)

TI 26.3.2019 klo 14.30-16.30

Haetko uusia mahdollisuuksia kansainvälisiltä markkinoilta? Sambian talous on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja maa on yksi eteläisen Afrikan nopeimmin kasvaneista talouksista. Sambiassa elinkeinosta valtaosa tulee maataloudesta, joten mahdollisuuksia on erityisesti maatalousteknologian sekä prosessoinnin puolella. Energian saannissa kasvavan teollisuuden tarpeisiin on haasteita, joten energiatehokkuuteen ja uusiutuviin energioihin liittyville ratkaisuille on myös tarvetta.

Tule kuulolle, millaisia tarpeita Sambiassa on! Pääset samalla esittäytymään ja kertomaan omasta tarjonnastasi.

Lisätietoja: Elisabeth Kivimäki, Into Seinäjoki Oy, p. +358 40 760 3907, elisabeth.kivimaki@intoseinajoki.fi

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtumaan osallistujat (82)

Sanna Kankaanpää
Mikko Laaksonen
Etta Tuokkola
Marko Viitasaari
Pasi Holkkola
Jussi Harju
Kimmo Mylläri
Joni Pukkinen
Tero Ilonen
Joonas Tiina Aittolampi
Anu Saranpää
Reima Luomala
Elina Huhta
Merja Lehtovaara-Viitala
Vuokko Yli-kesäniemi
Soila Huhtaluhta
Hannu Malmivaara
Marjaana Lehtimäki
Susanna Ihanus
Martti Pauniranta
Petri Rintala
Eeva-Liisa Häkli
Riina Mansikkamäki
Ossi Kallio
Tiina Laurila
Mari Dawe
Tarja Ranta
Sanna Päällysaho
Jukka Pajunen
Viivi Kivimäki
Hanna Yli-Kuha
Pekka Kaikkonen
Niina Koskipalo
Hannemari Niemi
Ville Kyyrönen
Hanne Pohto-Viita
Karoliina Suutala
Anu Hopia
Anne-Maria Aho
Nina Alkava
Vesa Luhtala
Hannele Suvanto
Suvi Takala
Sissi Kaskela
Elina Tiainen
Marko Mäkinen
Kristina Food Business Challenge finalists Zasenko
Sarita Ohriluoma
Saija Ohriluoma
Leena Perämäki
Nanna Rintala
Keijo Koivu
Katja Marttunen
Lauri Lindholm
James McDade
Elina Mäki-Opas
Tuula Rajala
Merja Leino
Vesta Mäki
Päivi Rinne
Elina Viskari
Heidi Jungar
Tiina Kujala
Pauliina Hautamäki
Anu-Katriina Perttunen
Kaisa Penttilä
Niina Mannismäki
Karri Kunnas
Krista Ahokas

13 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Ajankohta

Alkaa:
26.3.2019 12:00
Päättyy:
27.3.2019 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Powered by Eventilla