FOOD BUSINESS SUMMIT SEINÄJOELLA 26.-27.3.2019 


Raikas ja uudistunut Food Business Summit on yritysten, tutkijoiden ja kehittäjien bisnesorientoitunut ruokatuotannon, -teollisuuden ja teknologioiden tapahtuma Seinäjoella. Food Business Summit on ammattilaisten kohtaamispaikka, innovatiivisten yritysten bisnesareena ja uusien ilmiöiden foorumi.

Vuoden 2019 teemoina ovat kuluttajakäyttäytymisen muutokset, tuotekehitys ja bisnesmahdollisuudet läpi ruokaketjun. Tarjoamme osallistujille syötteitä liiketoiminnan tehostamiseen, herätteitä uusiin bisnesmahdollisuuksiin sekä verkostoja ruokaketjun muista yrityksistä ja kehittäjistä.
  
Uusi tapahtumakonsepti tarjoaa kolme ruoan ympärille tiiviisti sidottua seminaaria kahden päivän aikana - FBS Lunch, FBS Dinner ja FBS Brunch.

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevasta linkistä, valitse sinulle sopivin tai vaikka kaikki ateriat. Ota tapahtumapäivien lisämausteeksi myös ilmaiset oheisohjelmat!

 

FBS Lunch TI 26.3.2019 klo 11.00-14.00

Ruokabisneksen tärkeimpien ajurien, kuluttajien, tarpeet ja toiveet hajautuvat entistä laajemmin. Haetaan yksilöllisyyttä ja juuri itselle sopivia tuotteita. Myös hankinta- ja tiedonhakukanavat ovat yksilöllisiä ja niitä hyödynnetään monipuolisesti. Miten kuluttajakäyttäytymisen murros näkyy bisneksessä?

Tervetuloa mukaan kuulemaan puheenvuoroja ruokaketjun eri vaiheista ja nauttimaan samalla lounasta, joka yllättää!

110,00 eur + ALV.

 

FBS Dinner TI 26.3.2019 klo 18.00-21.00

Tällä illallisella kaikki on huippua. Puheenvuoro, osallistujat, ruoka. Illan keynote-puhuja saattelee vieraat hyvän ruuan parissa ajankohtaiseen aiheeseen, josta riittää puhuttavaa vaikka koko illaksi. Tässä sessiossa pääpaino on kuitenkin verkostoitumisella. Ruoka-alan yritysjohto tapaa toisiaan ruuan äärellä ja pääsee muodostamaan uusia kontakteja uudenlaisten bisnesmahdollisuuksien synnyttämiseksi.

Sinä voit vaikuttaa, keitä illalliselle osallistuu! Ilmoittautuessasi kerro meille samalla, kenet haluaisit tavata illallisella. Laitamme hänelle viestiä menemään! Tervetuloa mukaan!

130,00 e + alv.

 

FBS Brunch KE 27.3.2019 klo 10.00-12.00

Pienempien yritysten mahdollisuudet panostaa tuotekehitykseen ovat rajalliset. Toisaalta tulevaisuuden kilpailukyky ja menestys niin kansainvälisesti kuin kotimaassakin edellyttävät entistä tehokkaampaa tiedon hyödyntämistä omassa liiketoiminnassa. Miten yritys voisi entistä paremmin hyödyntää jo olemassa olevia asiantuntijaverkostoja? Miten muut ovat sen tehneet? Mitä tämä kaikki vaatii yritykseltä, millainen palkkio polun päässä on luvassa?

Tervetuloa nauttimaan brunssia pitkän kaavan mukaan ja kuulemaan tuoreimpia yritysesimerkkejä siitä, miten tehostaa ruoka-alan yritysten ja tutkimuksen välistä vuoropuhelua. Kumppanina järjestelyissä FoodBait-hanke.

70,00 e + alv.

NAPPAA LISÄMAUSTETTA FBS-PÄIVIISI!

 

Lisää kiinnostavia tapahtuman yhteistyökumppanien järjestämiä oheisohjelmia FBS-päiviin ilmoittautumisen yhteydessä. Oheisohjelmat ovat maksuttomia.

 

Lähiruokatreffit ostajille ja tuottajille

TI 26.3.2019 klo 14.30-16.30 

Bongaa uutuuksia valikoimiisi! Tapaa tunnissa kiinnostavia elintarvikealan yrityksiä. Maistele herkkuja samalla kun kuulet yrityksen 2 minuutin tarinan itsestään ja tuotteestaan. 

Lisätietoja: Pauliina Hautamäki, Into Seinäjoki Oy, puh. 0400 754 878, pauliina.hautamaki(at)intoseinajoki.fi

 

Bisnestä Atrian kanssa?

TI 26.3.2019 klo 14.30-16.30

Haluatko esitellä ja tarjota yrityksesi alihankintaa, erikoisosaamista tai uusia ratkaisuja Atrialle? Sinulla on mahdollisuus kahdenkeskisiin tapaamisiin Atrian alihankinnoista ja kumppanuuksista vastaavien kanssa Food Business Summitissa. Varaa paikkasi tähän sessioon ja tule kertomaan yrityksesi osaamisesta! Lue lisää täältä.

Lisätietoja: Pauliina Hautamäki, Into Seinäjoki Oy, puh. 0400 754 878, pauliina.hautamaki(at)intoseinajoki.fi

Ilmoittaudu

Osallistuminen Ilmoittaudu viimeistään Määrä
Food Business Summit 2019 22.3.2019 16:00

Tapahtumaan osallistujat (27)

Sanna Kankaanpää
Tuija Niemi
Etta Tuokkola
Marko Viitasaari
Pasi Holkkola
Jussi Harju
Kimmo Mylläri
Joni Pukkinen
Tero Ilonen
Joonas Tiina Aittolampi
Anu Saranpää
Reima Luomala
Elina Huhta
Merja Lehtovaara-Viitala
Vuokko Yli-kesäniemi
Soila Huhtaluhta
Marjaana Lehtimäki
Hannu Malmivaara
Susanna Ihanus
Martti Pauniranta
Petri Rintala
Eeva-Liisa Häkli

5 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Ajankohta

Alkaa:
26.3.2019 12:00
Päättyy:
27.3.2019 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Powered by Eventilla