Healthy Kids of Seinäjoki - uusia bisnesavauksia

Lasten ja nuorten ylipaino on globaali terveysongelma. Seinäjoella on kehitetty monialaiseen yhteistyöhön perustuva Healthy Kids of Seinäjoki -malli, jonka avulla seinäjokisten lasten painokehitys on saatu laskuun.

Yhteistyö on noteerattu maailmalla ja mm. Maailman Terveysjärjestö (WHO) on nostanut Seinäjoen kansainväliseksi mallikaupungiksi taistelussa lasten ylipainoa vastaan. Seinäjoen mallia pilotoidaan muun muassa Etelä-Koreassa.

Into Seinäjoki Oy kutsuu yrityksiä mukaan hakemaan uutta liiketoimintaa Healthy Kids of Seinäjoki -malliin perustuen. Haluamme yhdessä yritysten kanssa etsiä ratkaisuja, miten Seinäjoen malli voidaan kaupallistaa ja tuotteistaa kansainväliseksi vientituotteeksi. Kehitystyön aikana on tunnistettu liiketoimintamahdollisuuksia esimerkiksi elintarvike-, liikunta- ja terveysalan yrityksille sekä konsultointi-, koulutus- ja ICT-alan yrityksille. Lisäksi liiketoimintapotentiaalia nähdään uusille fyysisen ja rakennetun ympäristön arjen aktiivisuutta edistäville ratkaisuille. Olemme aistit avoinna uusille ajatuksille ja innovaatioille!

Infotilaisuudessa esitellään lyhyesti Healthy Kids of Seinäjoki -Uudet avaukset yritysten kasvuun hanke toimenpiteineen, käydään läpi tunnistettuja liiketoimintamahdollisuuksia, verkostoidutaan ja otetaan ensi askeleet Healthy Kids of Seinäjoki -yritysryhmän muodostamisessa.  

Lisätietoa tilaisuudesta ja hankkeesta: 

Maria Ahvenniemi
maria.ahvenniemi@intoseinajoki.fi
p. 044 5356653

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
2.10.2018 08:15
Päättyy:
2.10.2018 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Bell & Marconi, Frami B
Kampusranta 9
60100 Seinäjoki

Järjestäjä

Into Seinäjoki

Maria Ahvenniemi

maria.ahvenniemi@intoseinajoki.fi

Powered by Eventilla