HKS Sparraamo

13.4.2021 18:00

Kultavuoren seurakuntakoti

Haluatko vaikuttaa Seinäjoella lapsiperheille tarjottavien palvelujen laatuun ja sisältöön?
Tervetuloa mukaan HKS Sparraamoon – kehitetään yhdessä!

HKS-sparraamon työpajassa tutustutaan tällä kertaa sekä paikallisen vasta-aloittaneen yrityksen että Seinäjoen seurakunnan varhaiskasvatuksen asettamiin haasteisiin. Seurakunnan varhaiskasvatus suunnittelee lapsiperheille uutta luontoperhekerhoa. Yrityksellä taas on suunnitteilla toimintaterapeuttinen näkökulma vanhemmuuteen -valmennus.

Työpajaan toivotaan sparraajiksi lapsiperheitä, joilla on innostunut, utelias asenne ja halu ideoida ja kehittää. Mikäli innostuit ideasta, ilmoittaudu mukaan ja kehitetään palveluja yhdessä!

HKS-sparraamon tavoitteena on tarjota yrityksille/kaupungille/yhdistyksille mahdollisuus testata omaa tuotettaan, palveluaan tai kehittämisideaa yhdessä käyttäjien, asiantuntijoiden ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Huom! Osallistujamäärä rajataan voimassa olevien koronaohjeistusten mukaisesti. Tilaisuudessa pystytään noudattamaan turvavälejä ja suositellaan maskin käyttöä.

Tarjolla kahvia ja pientä iltapalaa.

Kaipaatko lisätietoja tai herääkö kysymyksiä? Lisätietoja antaa:
Sanna Valkosalo | Into Seinäjoki Oy
sanna.valkosalo@intoseinajoki.fi
050 32 66 586

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma toteutetaan osana Healthy Kids of Seinäjoki -kehitysalusta alueellisena vahvuutena ja yritysten kasvun lähteenä -hanketta. www.healthykidsofseinajoki.fi/hanke/

Hankkeen toteuttavat Into Seinäjoki, Seinäjoen kaupunki ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Hanke saa rahoitusta Etelä-Pohjanmaan liiton Euroopan Aluekehittämisrahastosta (EAKR).

hks-hanke-logobanneri-2021.png (121 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

13.4.2021 18:00

Päättyy:  

13.4.2021 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kultavuoren seurakuntakoti

Ilmolantie 3
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet