Into BB: Kesytä mielen voima käyttöösi!

Mistä mielen voima rakentuu ja miten voit sitä käytännössä hyödyntää omassa työssäsi – elämässä yleensä? Miten säätelet energiaasi, vahvistat resilienssiäsi (selviytymiskykyäsi) ja teet tulevaa todeksi? Kun haluat saada lisää virtaa, uudistua tai vahvistaa omaa johtajuuttasi - tämä on Sinua varten! 

Saat käyttöösi muutamia neurotieteeseen perustuvia, tutkittuja ja toimivia vinkkejä, joita voit hyödyntää päivittäin. Olet lämpimästi tervetullut matkalle kohti Parempaa minääsi.

Puhujavieraamme Piia Tulisalo, PsM, Bisnespsykologi, Certified Business Coach Master (ACC, ICF) on kansainvälisesti sertifioitu, kokenut ja monipuolinen ammatticoach. Hän on saanut kiitosta innostavasta ja käytännönläheisestä otteestaan. Onnistuneen yhteistyön tuloksena avainhenkilöiden ote ja näkemys omasta työroolista selkiytyy, johtamiskäytännöt tarkentuvat ja organisaation tavat toimia uudistuvat.

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Yhteyshenkilö: Piia-Marika Jokela, tapahtumakoordinaattori, p. 0405504039, piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
22.11.2018 08:15
Päättyy:
22.11.2018 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Järjestäjä

Piia-Marika Jokela

0405504039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Powered by Eventilla