Into BB - Kivijalkaliikkeestä kauppojen hyllyille

18.2.2020 08:15

Ravintola Idea, Frami D

Haaveiletko yritystoiminnan laajentamisesta? Onko sinulla kenties mainio tuote, joka voisi sopia kauppojen hyllyille? Kaipaatko vinkkejä, miten käytännössä siirtyä kivijalkaliikkeestä markettien hyllyille?

Vuoden ensimmäiseen Into BB-tapahtumaan saapuu puhujaksi Teeleidin yrittäjä Anne Savela. Teeleidi on onnistunut laajentamaan yritystoimintaansa kivijalkaliikkeestä isojen kauppaketjujen hyllyihin ympäri Suomea, mutta miten?

into-bb_teeleidi-anne.jpg (204 KB)

Maittavan aamiaisen lomassa Anne kertoo Teeleidin kasvutarinan ja jakaa vinkkejä matkan varrelta, kuinka lähteä laajentamaan omaa yritystoimintaa ja jälleenmyydä tuotteita kauppojen hyllyille. Luvassa takuulla inspiroiva setti!

"Vuonna 2012 Shanghaissa Chousang parkissa nautti teetä eräs leidi. Tee oli hyvää, ja leidillä oli mielin määrin aikaa. Tuolta matkalta leidi toi mukanaan tuon tunnelman ja liitti sen unelmaansa. Rakkaudesta teehen syntyi Teeleidi." -teeleidi.fi

Ilmoittaudu mukaan 13.2. mennessä alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Lippuja ei enää tarjolla.

Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. 

Ajankohta

Alkaa:  

18.2.2020 08:15

Päättyy:  

18.2.2020 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

+358 50 3472200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki