Into Business Stage - Provinssi VIP 2019

Kutsu Into Business Stagelle 27.6.2019!

Kesäkuussa bisnes ja rock kohtaavat yrittäjyyden ykköskaupungissa Seinäjoella! Olisi ilo saada sinut mukaan juhlimaan kanssamme komeasti keski-ikäistyvää Provinssia ja verkostoitumaan rennoissa merkeissä. Saamme nauttia yhdessä niin hyvästä musiikista, sisällöistä kuin ruoastakin.

Into Business Stagen puhujavieraana muhkeista parroista ja viiksistään tunnetun Asua Handmaden äijät virittämässä ajatuksiamme uudelle kasvu-uralle omalla sytyttävällä tarinallaan!

Miltäs kuulostaa? Loistavalta, eikö totta? Tule kanssamme kokemaan mahtava festarielämys sekä samalla tapaamaan potentiaalisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita! 

Ilmoittaudu heti mukaan sivun alareunan linkistä, PAIKKOJA on 70 ensimmäiselle ilmoittautujalle. Kutsu on henkilökohtainen ja tapahtuma osallistujalle maksuton.

Ohjelma

Klo 13.00-13.45 (Frami B)

Tarjolla pientä purtavaa sekä rentoa yhdessäoloa muiden Into Business Stagen vieraiden kanssa. Saat tapahtuman lippupaketin saapuessasi Framille ja klo 13.45 suunnataan Provinssi-alueelle yhteiskyydillä.

Ja hei, mikäli et tarvitse torstain VIP-lippua, saat lipun muualta tms., ilmoitathan siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä.

Klo 14.00-16.00 (Provinssi VIP-ravintola)

Ruokaa ja juomaa, seurustelua ja verkostoitumista. 

Erityisesti legendaarisista brunsseistaan tunnettu helsinkiläinen Sandro toteuttaa Provinssin runsaan ja korkeatasoisen VIP-menun. Makumaailmana rikkaat Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän maut.

Yritysvieraana rokkistagella Sons of ASUA, Markus Koskinen ja Jarno Hämäläinen puheenvuorolla "Miten markkinoisit, jos kuolisit huomenna?"

Rakennusalan lilliputin, Asua Handmaden tarina on jo vuodesta 2012 lähtien innoittanut ja kannustanut yrityksiä tekemään asioita uudella tavalla. Yhden hengen yrityksestä on kasvanut rakennustoimialan 19 henkeä työllistävä notkea tekijä.

Heidän somepresenssi, aito tekemisen henki, videotuotanto ja unohtumattomat tempaukset ovat mielenkiintoisia esimerkkejä rohkeudesta ja tyylikkäästä tavasta uudistaa konservatiivista toimialaa.

Kuulet, miten teet uudistavaa pioneerityötä sekä miten saat 3000 euron markkinointibudjetilla miljoonaliikevaihdon!

 

sons-of-asua.jpeg (138 KB)

Tilaisuuden ohjelmaosuus päättyy klo 16.00, jonka jälkeen voimme jatkaa iltaa vapaamuotoisesti Provinssin VIP-alueella tai muuten festivaalin annista nauttien. 

Tutustu Provinssin festariohjelmaan TÄÄLTÄ.

Järjestämme bussikuljetuksen festivaalialueelta takaisin Framille klo 22.15. Halutessaan voi jäädä myöhempäänkin juhlimaan ja nauttimaan festivaaleista!

Huom. Lippupaketti (sis. torstai VIP-lipun ja 2 juomalippua) on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Tervetuloa mukaan rokkaamaan kanssamme! 

Tapahtuma on täynnä.

Paikkoja jäljellä

Osallistuminen: On loppuunmyyty

Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:
27.6.2019 13:00
Päättyy:
27.6.2019 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Frami B & Provinssi
Kampusranta 9
60320 Seinäjoki

Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

+358 40 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Powered by Eventilla