Kohti parempaa elämää - opi johtamaan itseäsi

9.2.2021 17:30

Teams

Epävarma maailmantilanne haastaa yrittäjien hyvinvointia ja elämän tasapainon löytäminen voi tuntua vaikealta. Mitkä ovat oman jaksamisen avaintekijät?

Pitkän linjan johtaja ja mentori Pekka Pohjakallio, Hintsa Performance, tarjoaa Inton webinaarissa tiistaina 9.2. oivalluksia ja konkreettisia työkaluja oman hyvinvoinnin ja jaksamisen lisäämiseen yrittäjänä. Luvassa herättelyä ainakin seuraavista:

  • Miksi oman itsensä tunteminen on avain hyvälle suorituskyvylle?
  • Millainen on minun näköiseni elämä?
  • Miten onnellisuus ja suorituskyky liittyvät toisiinsa?

pekka-pohjakallio.jpg (43 KB)

Pekka Pohjakallio toimii Hintsa Performancella kehitysjohtajana ja mentoroi yritysasiakkaita Hintsan oppien mukaisesti. Ennen Hintsaa Pekka teki pitkän uran Nokian innovaatioiden parissa sekä perusti 925 Design –yrityksen työelämän parantamiseksi.

Hyvinvointia kartoittava kysely osallistujille

Webinaarin osallistujat pääsevät myös tekemään vapaaehtoisen, Hintsa Performancen kokonaisvaltaisen hyvinvointia kartoittavan kyselyn. Kyselyn raportti auttaa arvioimaan omaa henkilökohtaista tilannetta sekä antaa hyvän lähtökohdan jatkosuunnitelmien tekoon.

Ilmoittautuminen ja tallenne

Webinaari on maksuton, ja suunnattu erityisesti seinäjokisille pienyrityksille. Osallistuminen vaatii kuitenkin ilmoittautumisen perjantaihin 29.1. klo 12.00 mennessä.

Vaikket pääsisikään mukaan ilmoitettuna ajankohtana, ilmoittautuneille jaetaan tallenne tapahtumasta, jonka voi katsoa jälkikäteen.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Ajankohta

Alkaa:  

9.2.2021 17:30

Päättyy:  

9.2.2021 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Teams


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi