Tapahtuman oletuskuva

Kulttuuri on yrityksen kaikki

14.10.2020 15:00

Stream / YouTube

Huom! Pahenevan koronatilanteen vuoksi tilaisuus siirtyy verkkoon. Tarjoamme tästä hyvästä tapahtuman ilmaiseksi kaikille. Ilmoittaudu mukaan alta, niin lähetämme sinulle linkin streamiin.
----

"Intohimoisempi ja siten tuottavampi työelämä rakennetaan yritysten sisällä, ei komiteapäätöksillä valtioneuvoston linnassa. Keskeinen työkalu intohimoisemman työelämän synnyttämisessä on yrityskulttuuri. Kulttuuri on yksilöä ja yhteisöä voimakkaampi, joten sitä tulee johtaa – tai muuten se johtaa yritystä. Ja johtaa voi vain sellaista asiaa, josta on tietoinen."
- Panu Luukka, Leidenschaft Oy

Jokaisella organisaatiolla on oma kulttuurinsa. Se on joko johdettu, tai sitten se tapahtuu. Tiedätkö sinä, millainen kulttuuri organisaatiossasi vallitsee?

Johtajat kohtaavat toisensa yrityskulttuurin äärellä keskiviikkona 14.10.2020. Tapahtuman pääpuhujana on yrityskulttuurimuotoilija, kirjailija ja yritysjohtajien lukupiirin vetäjä Panu Luukka, yksi Leidenschaftin perustajista.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti Etelä-Pohjanmaan alueen esimiehille ja johtajille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki kiinnostuneet.

hjf_hankenimi_uusi.png (2.11 MB)

 

Aikataulu

15:00  Inton tervehdys

15:05  Millainen yrityskulttuuri teillä vallitsee?

Annukka Talvitie / Opsec Oy

Ari Pölkky / Helatukku Finland Oy

15:30  Yrityskulttuuri on kuningas ja lukeminen sen nöyrä lakeija

Panu Luukka / Leidenschaft Oy

16:15 Keskustelua ja kysymyksiä

16:30 Tilaisuus päättyy

Puhujaesittely: Panu Luukka | Leidenschaft Oy

panu-luukka-.jpg (80 KB)

Panulla on yli 20 vuoden kokemus voittavien yrityskulttuurien rakentamisesta. Häntä tituleerataan monesti Suomen Mr Yrityskulttuuriksi. Panun kirjoittama yrityskulttuurin perusteos Yrityskulttuuri on kuningas julkaistiin keväällä 2019.

Puheenvuorossaan Yrityskulttuuri on kuningas ja lukeminen sen nöyrä lakeija Panu avaa, mistä yrityskulttuurissa on kyse, miksi se on tärkeä ja miten voittava yrityskulttuuri rakennetaan. Lisäksi kuulemme hänen perustamastaan yritysjohtajien lukupiiristä, joka kokoontuu säännöllisesti puhumaan bisneskirjoista ja elämästä muutenkin.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.10.2020 15:00

Päättyy:  

14.10.2020 16:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Stream / YouTube


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi