Into BB - Kalsareilla kv-markkinoille

24.9.2020 08:00

Ravintola Idea, Frami D

Syksyn ensimmäisessä Into BB:ssä 24.9. oman yrittäjätarinansa avaa The Other Danish Guy -yrityksen toimitusjohtaja Tommi Lähde. Kuulet rehellistä puhetta yrittäjyydestä sekä kuinka tuntemattomasta alusvaatemerkistä tuli myyntimenestys lyhyessä ajassa.

Aamupalaa on tarjolla klo 8.00 alkaen, ja varsinainen ohjelma starttaa klo 8.15. 

Mitä tekisit, jos et voisi epäonnistua?

Mitä käydään läpi silloin kun kaikki on vaarassa mennä ja miten siitä selviää? Miten häpeä käsitellään? Onko vika poikkeuksetta olosuhteissa? Mikä on omien valintojen merkitys?

Muun muassa näitä kysymyksiä yrittäjä Tommi käsittelee rehellisessä puheenvuorossaan. Kuulet myös, mitkä ovat olleet menestystekijöinä The Other Danish Guy -yrityksen kasvupolulla.

tommi-lahde.jpg (49 KB)

Kaikki alkoi hiertymistä persauksissa

The Other Danish Guy on suomalainen kalsaribrändi, joka sai alkunsa vitsistä. Yritys tunnetaan erityisesti suorapuheisesta ja humoristisesta markkinoinnista. Ja siitä, että se on noussut vaikeuksien kautta maailmankartalle lyhyessä ajassa. Tutustu yritystarinaan jo etukäteen täältä.

---------------------

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua.

Lippuja ei enää tarjolla.
Miten huomioimme koronatilanteen ja osallistujien turvallisuuden?

Olemme rajanneet osallistujamäärän siten, että suositeltavien turvavälien huomioiminen tapahtumatilassa on mahdollista. Varmistamme myös, että tilassa on tarjolla useita käsienpesupisteitä ja käsidesiä. Lisäksi tarjolla on suusuojia halukkaille.

Saavuthan paikalle vain terveenä!

 

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä

Ajankohta

Alkaa:  

24.9.2020 08:00

Päättyy:  

24.9.2020 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi