Yrityksen liiketoiminnan kasvun tueksi on tarjolla monenlaisia asiantuntijapalveluja. Niitä hyödyntämällä saat itse keskittyä liiketoimintasi ytimeen - siis varsinaisen bisneksen tekemiseen.
Elintarvikealan yritys, tervetuloa kuulolle, kun asiantuntijayritykset esittelevät palveluitaan käytännön esimerkkien siivittämänä. Saat tietoa tarjolla olevista palveluista ja ideoita, kuinka kehittää omaa liiketoimintaa asiantuntijoiden tuella - rahoitusvinkkejä unohtamatta.
OHJELMA
Klo 8.45 Teams-linja avautuu
Klo 9.00 Tilaisuuden avaus
Meiju Hiitola, Mainostoimisto Riima Oy
- markkinointi ja pakkaussuunnittelu
Tiina Salomäki, ER-pakkaus Oy
- pakkaukset ja niiden suunnittelu
Vesta Mäki, Foodwest Oy
- tuotekehitys, valmistus ja pakkaaminen
Jouni Halkosaari, LogApp Oy
- logistiikka ja DeliPlate-kauppapaikka-alusta
Riikka Ylikangas, Ely-keskus
- rahoitus
Sanna Kankaanpää, Into Seinäjoki Oy
- kontaktit ja verkostot
Klo 10.00 Tilaisuus päättyy
Tapahtuma toteutetaan osana Food Hub - Kohtauttamisia, kumppanuuksia ja kokeiluja ruoka-alalla -hanketta, jossa yrityksiä autetaan löytämään uutta liiketoimintaa ruoka-alalta. Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta ja sitä toteuttavat Into Seinäjoki Oy ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulu.