Tapahtuman oletuskuva

Into BB: Sanahelinästä kohti menestysstrategiaa

7.3.2023 08:15

Ravintola Idea, Frami D

Yrityksen strategia on nyt tärkeämpi kuin koskaan. Mistä ja miten hyvä strategia sitten syntyy? Miten luoda menestysstrategia? Tule ottamaan siitä selvää Into Business Breakfast -tapahtumaan!

Tapahtumassa kuulet oivaltavia ja hauskojakin tarinoita strategiatyön kompastuskivistä erityisesti pienyrittäjän näkökulmasta. Saat myös vinkkejä siihen, miten tehdä strategiasta yrityksen menestystä edistävä arjen työkalu.

Tapahtuma on suunnattu erityisesti pienyrittäjille, mutta lupaamme oivalluksia myös isompien yritysten toimijoille.

Asiantuntijaksi saamme yhden Suomen keskeisimmistä strategia-asiantuntijoista, strategiakuiskaajaksikin kutsutun Maarika Mauryn, Kissconsulting Oy. Maury on tunnettu siitä, että hän osaa yksinkertaistaa mutkikkaatkin strategiat toimiviksi.

maarika_maury.jpg (157 KB)

Tilaisuus on maksuton ja siihen sisältyy aamiainen. Osana Inton vastuullisuustekoja, Juvenes on koonnut aamiaisen mahdollisimman vastuulliseksi.

Tapahtumassa on käytössä no show -maksu 20 € ilmoittamatta perutuista ilmoittautumisista.

Osallistu myös pienyrittäjien strategiatyöpajaan!

Mitä? Aamiaistilaisuuden jälkeen tarjoamme osallistujille mahdollisuuden päästä työstämään omaa strategiaa yhdessä muiden yrittäjien kanssa Maarika Mauryn sparraamana. Työpajan osallistujat saavat käytännönläheistä ohjausta siihen, miten strategiaa kannattaisi muotoilla ja kuinka hyödyntää sitä omassa työarjessa.

Kenelle? Työpajat on suunnattu erityisesti pienyrittäjille. Otamme työpajaan mukaan vain rajatun osallistujamäärän, joten ilmoittaudu pian mukaan.

Milloin ja missä? Työpajoja järjestetään kaksi: klo 9.30-12.00 (TÄYNNÄ, mutta jonoon voi ilmoittautua) ja klo 12.00-14.30 Siru & Bitti -kokoustilassa, Ravintola Idean vieressä.

Työpajaosallistujille järjestetään myös "luokkakokous" Teamsissa 4.4. klo 8.30-10.00.

Lippuja ei enää tarjolla.

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua.

Tämä tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n ja Helsingin yliopiston/Ruralia-instituutin yhteistyössä toteuttaman Food & Tech Startup - ekosysteemit startupien kasvualustana -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR). 

Ajankohta

Alkaa:  

7.3.2023 08:15

Päättyy:  

7.3.2023 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi