Koronasta kehittämiseen - nosta yrityksen strategia pöydälle

11.6.2020 08:00

Hotelli Alma, kokoustila Simuna (uusi osa)

Koronakevät sekoitti yhden jos toisen yrityksen pasmat. Joku menetti päivässä kaikki asiakkaat, toisella tilauskato näkyy ensi syksynä ja talvena, kolmas porskuttaa kuin k(orona) olisi vain paha uni. Yhteistä kaikille on, että yrityksen strategian tarkasteleminen - jopa myllääminen - on enemmän kuin tarpeen ja ajankohtaista. 

Tervetuloa maksuttomaan aamupäivän valmennukseen torstaina 11.6., jossa saat herätteitä strategiatyöhön! Koulutuksen vetää Seinäjoen Yrittäjien puheenjohtaja Ossi Viljanen, pitkäaikainen yrittäjä itsekin.

ossiviljanen_rajattu.jpg (1.31 MB)

Huom! Valmennus järjestetään hotelli-ravintola Almassa, jonne otamme maksimissaan 35 osallistujaa. Loput ilmoittautuneet voivat seurata tilaisuutta etänä streamin välityksellä. Lähetämme etäosallistujille linkin streamiin lähempänä tapahtumaa.

Aikataulu

8:00   Vapaata verkostoitumista, tarjolla kahvia ja suolaista

8:30   Inton tervehdys

8:40   Koronasta kehittämiseen - nosta yrityksen strategia pöydälle, Ossi Viljanen / Seinäjoen yrittäjät

10:30 Virallinen osuus päättyy, vapaata keskustelua

Ohjelmasta

Ossi, kenen kannattaa tulla kuulolle?

— Yrittäjän/yrityksen vetäjän, joka on henkilöstönsä kanssa uudessa tilanteessa ja haluaa valmistautua tulevaan huolellisesti sekä saada vinkkejä strategian, johtamisen ja liiketoiminnan kasvattamisen haasteisiin.

Miksi kannattaa osallistua?

— Keskitymme hyvin konkreettisesti ja käytännönläheisesti yritysten arjen ongelmiin. Koulutus on osallistava ja lisää avoimuutta ja toisilta oppimista. Tulevaisuudessa teemme asioita vielä enemmän yhdessä.

Mikä on ollut itsellesi tärkeä johtamisoppi?

— Erilaisia ja erikokoisia työyhteisöjä johtaneena olen oppinut, että ryhmädynamiikka ja sen suunnitelmallinen rakentaminen on organisaatioiden menestymisen kannalta keskeistä. Kun henkilöstölle osaa kirkkaasti osoittaa yhteisen maalin, tekeminen nousee uudelle tasolle ja jokainen roolissaan tiedostaa, miksi yritys on olemassa.

 

Ilmoittaudu mukaan alta viimeistään maanantaihin 8.6. mennessä! Tilaisuudesta tulee myös tallenne, jonka linkin laitamme ilmoittautuneille.
Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.6.2020 08:00

Päättyy:  

11.6.2020 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hotelli Alma, kokoustila Simuna (uusi osa)

Ruukintie 4
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi