Yhdessä maailmanvalloitukseen!

15.2.2024 08:00

Local Cafe Treffi, Frami D

Kansainvälistyminen ja kasvu mielessä? Maailmanvalloitukseen voi lähteä myös yhdessä, mutta miten?

 

Tämän aamupalatilaisuuden aiheena on kansainvälistyminen, mutta ei yksin vaan yhdessä. Yritysten välistä yhteistyötä kansainvälistymistoimissa voidaan tehokkaasti edistää yritysryhmähankkeiden avulla. Niissä yritykset voivat edistää yhdessä kansainvälistymistä esimerkiksi kehittämällä kansainvälistä markkinointia, hankkimalla koulutusta tai tuottamalla kansainvälistä markkinointimateriaalia. Yhdessä tekemisessä on enemmän vaikuttavuutta ja paljon muitakin etuja.

Aamu tutustuttaa kehittäjäorganisaatioon, joka voi olla vauhdittamassa yritysten kansainvälistymistä. Kuulemme tarkemmin Viexpon palveluista, joiden avulla yritysten vientiä ja kansainvälistymistä voidaan vauhdittaa. Mukana ovat Anne Viitala & Kåre Björkstrand, Viexpo.

Ohjelmassa myös yritysten kokemuksia kansainvälistymiseen liittyvistä yritysryhmähankkeista ja messuista. Omia kokemuksiaan ovat jakamassa Iiro Panula, Jucat Oy ja Hanna Yli-Kuha, Alavuden Öljynpuristamo.

Tilaisuus on suunnattu erityisesti kasvusta ja kansainvälisistä markkinoista kiinnostuneille yrityksille ja TKI-toimijoille. 

 

 

Ohjelma

8.00 Aamupala ja verkostoitumishetki Local Cafe Treffissä 

8.15 Ohjelmaosuus alkaa

Tervetulosanat, Into Seinäjoki Oy

Yhdessä maailmanvalloitukseen, Viexpo

Yrityscaset: Alavuden Öljynpuristamo ja Jucat Oy

Vinkit seuraavista stepeistä ja päätössanat, Into Seinäjoki Oy

9.15 Tilaisuus päättyy

 

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi. Ilmoittautumisen peruminen ja muokkaus onnistuu viimeistään 24h ennen tapahtumaa.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 € + ALV, joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Turvallisen tilan periaatteet Inton tapahtumissa

Into Seinäjoen kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu niihin alta.

 

Turvallisen tilan periaatteet

 

Seinäjoen innovaatioekosysteemisopimus

Aamukahvitapahtumat toteutetaan osana Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen aktivointihanketta. Nämä ovat osa toimiamme, joilla halutaan vahvistaa alueen toimijoiden ekosysteemikyvykkyyttä entisestään. Muita kokonaisuuden toimia ovat mm. Innovaatiostudio-haastattelut, ekosysteemikyvykkyyden valmennussarja sekä opintomatkat aktiivisesti ekosysteemitekemistä hyödyntäviin yrityksiin. 

Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekeminen on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa. Seinäjoen kaupungin Innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksella vahvistetaan vetovoimaisten osaamiskeskittymien rakentumista ja toimijoiden kytkeytymistä kansainvälisiin tki-verkostoihin ja arvoketjuihin. Sopimuksella kehitetään tiiviitä yhteistoimintaverkostoja, vahvistetaan osaamiskärkiä sekä lisätään tki-toiminnan vaikuttavuutta kaupunkilähtöisesti.

ekosysteemihankkeen-logorimpsu.jpg

Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2024 08:00

Päättyy:  

15.2.2024 09:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Local Cafe Treffi, Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Elina Koivisto

elina.koivisto@intoseinajoki.fi