15.8.2020 12:15

Taide-ja kultuurikeskus Kalevan Navetta, Hugo-sali

Kaupungit tulevaisuuden ajureina - Seinäjoki ja Vaasa valtakunnan kärkikaupunkien joukkoon!

Tervetuloa Kyröön Käräjille Seinäjoelle 15.8.2020! Käräjillä on tarkoitus löytää Vaasan ja Seinäjoen seutujen kasvava potentiaali yhteisen menestyksen moottoriksi. Yhdessä alue on asukasmäärältään riittävän suuri, elinkeinorakenteeltaan ja saavutettavuudeltaan monipuolinen ja taloudellisesti merkittävä alue myös kansainvälisesti.

Järjestämme nyt toisen kerran Kyröön Käräjät-tapahtuman, tällä kertaa Seinäjoella. Tapahtuma alkaa lauantaina 15.8. klo 12:15 buffet-ruokailulla ja tutustumisella Taide-ja kulttuurikeskukseen. Varsinainen seminaari starttaa klo 13:45.

Tarjoamme osallistujille liput oheistapahtumaan, OmaSp Stadionfestiin (OmaSpstadion, Alaseinäjoenkatu 15). Illan esiintyjinä ovat Apulanta, JVG, Ellinoora, Suvi Teräsniska ja Irina. Oheistapahtumaan tulee ilmoittautua seminaariin ilmoittautumisen yhteydessä.

Lataa koko Kyröön Käräjät -tapahtuman OHJELMA tästä.

Tapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen alla olevasta linkistä.

Lippuja ei enää tarjolla.

Lisätietoa tapahtumasta

Majoitus

Omakustanteisista majoitusmahdollisuuksista tietoa osoitteesta https://www.visitseinajoki.fi

Saapuminen

Tarkista juna-aikataulut Seinäjoelle VR:n julkistettua kesäaikataulunsa. Junamatkat ovat omakustanteiset. Seinäjoen rautatieasemalta on vaajan kilometrin kävelymatka kokouspaikalle.

Lähin yleinen pysäköintialue on Maakunnankadulla noin 700 metrin päässä tapahtumapaikasta, josta kuljetaan Kalevan Navetalle Lakeuden Aamunkoi-sillan kautta.

Seminaaripaikalta linja-autokuljetuksen OmaSp Stadionfestiin järjestää OmaSpstadion. Festivaaleilta pääsee Seinäjoen keskustaan kävellen tai taksilla.

Lisätietoja

Helmi Yli-Knuuttila, Into Seinäjoki Oy
050 347 2200 / helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi

Esa Nieminen
040 546 6424

Ajankohta

Alkaa:  

15.8.2020 12:15

Päättyy:  

15.8.2020 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Taide-ja kultuurikeskus Kalevan Navetta, Hugo-sali

Nyykoolinkatu 25
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet