Peruttu - Liikeideat lentoon - valmennus

9.3.2021 16:30

Liikeideat lentoon - valmennus on suunniteltu toteutettavaksi lähitapaamisvalmennuksena aikaisempien valmennuskokemusten - ja palautteen perusteella. Uusimmat, mutta myös mahdollisesti suunnitteilla olevat rajoitustoimet covid-tilanteessa aiheuttavat valitettavasti nyt sen, että joudumme perumaan 9.3.2021 alkavan LL-valmennuksen tämän kevään ajalta. 

-------------------------------------------------------
Sparraamme ideaasi ja selvitämme liikeideasi erityisyyden, haasteet ja mahdollisuudet. Valmennuksen päätyttyä sinulla on valmis myyntipuhe asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja rahoittajille sekä oppi ja työkalut kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma.

Valmennus koostuu viidestä yhteisestä tapaamisesta, joiden aikana keskitytään liikeidean kehittämiseen ja kirkastamiseen. Valmentajat sparraavat, yrittäjäkandidaatti itse treenaa. Treenaa erottautumaan kilpailijoista, tuotteistamaan ja hinnoittelemaan, kohdentamaan markkinointia, testaamaan ideaa potentiaalisilla asiakkailla sekä asiantuntijoilla.

Valmennuksemme on yhteisöllinen, eli oman ideansa lisäksi saa potentiaalisen asiakkaan tai yhteistyökumppanin silmin haastaa, kysyä ja kommentoida.

Valmennus on kokonaisuus, ja parhaimman liikeideasi kehittymisen saat osallistumalla jokaiseen valmennusiltaan klo 16.30-19.30.

Liikeideat lentoon -valmennusohjelma on osallistujalle maksuton ja suunnattu alkavalle yrittäjälle tai jo yrityksensä perustaneelle.

Valmennusillan aikana on tarjolla pientä purtavaa.

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Paikkoja jäljellä


Tapahtumaan on jäljellä 0 paikkaa.

Ajankohta

Alkaa:  

9.3.2021 16:30

Päättyy:  

9.3.2021 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Into Seinäjoki / Eeva Jussila

0405087709

eeva.jussila@intoseinajoki.fi