Mestari hinkkaa perusteita - häviäjä etsii kikkoja

24.11.2020 08:15

Webinaari / Teams

Myynti pitää ihmiset hengissä. Jos ei ole myyntiä, ei ole yrityksiä. Mutta mitä tehdä, jos kukaan ei halua ostaa?

Yrittäjä ─ pohditko, mitä pitäisi tehdä, kun korona kurittaa eivätkä ihmiset uskalla liikkua saati ostaa? Askarruttaako, kenen tehtävä myynti on ja mitä se itse asiassa on? Entä kaipaatko vinkkejä myynnin tehostamiseen?

Inton aamukahvit webinaarina 24. marraskuuta!

Tervetuloa Inton virtuaalisille aamukahveille tiistaina 24.11. klo 8:15 alkaen! Parin tunnin webinaarin aikana luvassa herättelyä myynnistä, markkinoinnista ja uudistumisesta. Ehkä vähän siihen oman asenteen herättelyynkin välineitä.

Aamukahveilla asiantuntijavieraana myyntikuiskaaja ja markkinoinnin apumies Pasi Rautio.

pasi_rautio_pk_1_web.jpg (15 KB)

Pasi valmentaa, kouluttaa, kiertää puhumassa ja auttaa muita menestymään. Opiskelijoita, palkollisia, yrittäjiä, johtajia, myyjiä tai sellaisiksi haluavia. Nuorena oman vitsansa vääntänyt. Tuhansia kilometrejä, satoja virheitä. Oppimisen polku jatkuu edelleen.

---

Mikä sinua askarruttaa myynnissä, markkinoinnissa, asiakaspalvelussa? Kysy Pasilta etukäteen, niin hän pyrkii löytämään ongelmaasi ratkaisun webinaarin loppupuoliskolla.

Jätä kysymyksesi Pasille tästä

 

Webinaari on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen. Ilmoittaudu siis alta mukaan, niin saat lähempänä tapahtumaa osallistumislinkin. Huom! Webinaarista ei jää tallennetta.
Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä

Ajankohta

Alkaa:  

24.11.2020 08:15

Päättyy:  

24.11.2020 10:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari / Teams


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi