MARS - musiikkialan ammattilaistapahtuma

15.2.2024 00:00

Rytmikorjaamo

MARS on musiikin ja musiikkitapahtumien ammattilaistapahtuma, joka järjestetään Rytmikorjaamolla Seinäjoella 15.-16.2.2024. 

MARS koostuu kahdesta seminaari­päivästä ja iltojen live­musiikki­ohjelmasta. 
Vuoden 2024 seminaariohjelma pureutuu aktiivisen vaikuttamisen teemaan: Kuinka musiikki- ja livealan toimijat voivat sisältä käsin vaikuttaa alan tulevaisuuteen, yhteis­kunnalliseen asemaan ja alan kehitykseen? Kuinka alaan voi vaikuttaa yksilönä, entä yhdessä? Entä miten ala vaikuttaa muuhun yhteis­kuntaan? Luvassa on paneeli­keskusteluja, keynote-puheen­vuoroja, haastatteluja, ajan­kohtaisia tutkimus­tuloksia, työpajoja ja verkostoitumis­mahdollisuuksia.

Iltoihin sijoittuva Live on MARS -ohjelma tuo mukanaan Seinäjoelle monipuolisen kattauksen ajankohtaisia artisteja. Keikkapaikkoina toimivat Rytmikorjaamon lisäksi Apila-kirjasto, Bar 15 Basement, Kalevan Navetta ja Karma.MARSia järjestävät Into Seinäjoki, Lasten­kulttuuri­keskus Louhimo, Rytmi-instituutti, Seinäjoen ammatti­korkea­koulu, Seinäjoen elävän musiikin yhdistys Selmu ry, Taide­yliopiston Seinäjoen yksikkö sekä vuonna 2024 puheohjelman toteuttava LiveFIN ry.

Tutustu tarkemmin: www.marsfestivaali.fi 

Rekisteröidy tapahtumaan MARSin sivuilla

Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2024 00:00

Päättyy:  

16.2.2024 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo

Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet