Super suosittu Nordic Business Forum Live Stream jälleen Rytmiksellä!

Into Seinäjoki tarjoaa tänäkin vuonna yhteistyökumppaneidensa I-Mediat Oy:n ja SeiES - Seinäjoki Entrepreneur Societyn kanssa mahdollisuuden seurata Nordic Business Forum 2019 Live Streamia Helsingistä Rytmikorjaamolla!

Pääset nauttimaan tästä inspiroivasta bisnestapahtumasta Rytmiksen upeissa puitteissa ja rennoissa fiiliksissä, elokuvan tapaan isolta screeniltä. Uutuutena torstain sparrauslounas, jossa pääset keskustelemaan asiantuntijoiden kanssa mielenkiintoisista yrityksen kasvuun liittyvistä aiheista.

"Kannattaa tulla inspiroitumaan maailman parhaiden puhujien ideoista ja esityksistä! Puheista tarttuu takuulla konkreettisia juttuja, joiden avulla sekä sinä että organisaatiosi voitte päästä eteenpäin. Lisäksi Live Stream -tapahtuma on mainio paikka verkostoitua muiden johtamisesta ja oppimisesta innostuneiden kanssa." - Ville Saarikalle, NBF Speaker Relations, Partner

Helsingistä streamattavan tapahtuman teemana on tänä vuonna Growth. Puhujina tapahtumassa ovat mm. Sara Blakely, George Clooney, Daniel Pink, Steve Wozniak ja Brené Brown.

Tarjoamme Live Streamin lisäksi loistavia verkostoitumismahdollisuuksia muiden tapahtumaan osallistuvien kanssa. SeiEs on mukana tapahtumassa auttamassa Brella-verkostoitumissovelluksen käyttöön.

Tilaisuus on osallistujille MAKSUTON.

Tutustu NBF 2019 alkuperäistapahtuman ohjelmaan tarkemmin täällä. Seuraamme Helsingin tapahtuman aikatauluja. Muutokset siinä ovat mahdollisia. Live Streamin tauoilla paikallista ohjelmaa. 

Ilmoittaudu heti!

Ps. Tarkistathan, että saat ilmoittautumisen vahvistusviestin aiheella "Ilmoittautumisen kuittaus, NBF 2019". Siten voit varmistaa, että ilmoittautumisesi on tullut onnistuneesti perille. 

 

UUTTA! Sparrauslounas torstaina 10.10.

Torstaina rennolla lounastauolla järjestämme I-Medioiden ja Inton SPARRAUSLOUNAAN, jossa sinulla on mahdollisuus sparrailla asiantuntijoidemme kanssa eri teemoista. Aiheiden punaisena lankana on kasvu. Ilmoittaudu sparraukseen NBF-ilmoittautumislomakkeella ja valitse sinua kiinnostavin sparrauspöytä. Paikkoja sparrauspöytiin on rajoitettu määrä. I-Mediat Oy tarjoaa lounaan sparrauspöytiin ilmoittautuneille ja lounaalla myös DJ luomassa tunnelmaa.

Sparrausaiheet

Myynnin ja markkinoinnin strategia kasvun keskiössä

asiakkuusjohtaja Kati Viikilä ja asiakasvastaava Laura Kujala, Myynninmaailma

Lounaan yhteydessä pureudutaan siihen, miten B2B-yrityksissä kasvua tulisi lähteä rakentamaan myynnin ja markkinoinnin yhteisten strategisten tavoitteiden ohjaamana. Keskustelun lomassa sinulla on mahdollisuus sparrata omia näkemyksiäsi ja kokemuksiasi Katin ja Lauran kanssa.

Erotu markkinoilla - älä jää seinäruusuksi!

yrityskehitysjohtaja Tapio Seppä-Lassila, Into Seinäjoki Oy

Onko olo kuin heinällä isolla pellolla? Et erotu massasta, vaikka haluaisit. Markkinan hälystä on monia keinoja nousta esiin ja niissä sinua sparraa yritystoiminnan kehittämiseen ja sparraukseen erikoistunut Tapio. Lounaskeskustelun aikana pääset kuulemaan ja keskustelemaan erilaisista, yllättävistäkin keinoista erikoistua ja erottua markkinoilla.

Vaikuttajamarkkinointi osana markkinointistrategiaa

myyntijohtaja/perustaja Emma Ruotsala ja sosiaalisen median asiantuntija Maiju Saha, somessa.com

Valitse lounasseuraksesi Suomen suurimman vaikuttajamediatoimiston asiantuntijat ja osallistu keskustelemaan siitä, miten yritykset tänä päivänä hyödyntävät vaikuttajamarkkinointia. Voit sparrailla omia ajatuksiasi Emman ja Maijun kanssa sekä saada uusia näkemyksiä siitä, miten voisit hyödyntää eri kokoisten vaikuttajien verkostoja oman liiketoimintasi markkinoinnissa.

Liikeideat Lentoon - treenaa ja testaa ideaasi

palvelupäällikkö Eeva Jussila, Into Seinäjoki Oy

Onko sinulla liikeidea? Tule lounaan äärelle keskustelemaan ideasi testauksesta, kasvumahdollisuuksista ja mahdollisten haasteiden taklauksesta. Eevalla on pitkä kokemus uusien yrittäjien ja liikeideoiden sparrauksesta, joten uudet rohkaisevat oivallukset jatkoaskelista ovat tässä pöydässä taattuja!

Monikanavainen markkinointi – toimenpiteiden triplaamista vai järkeistämistä?

myyntijohtaja Timo Ranta ja markkinointipäällikkö Henna Kiikka, I-Mediat Oy

Pohjanmaan kattavimman markkinointikumppanin näkemyksiä monikanavaisesta markkinoinnista tuovat lounaspöytään Timo ja Henna. Lounaan lisäksi pureskellaan integroidun markkinoinnin käsitettä: tarkoittaako se, että markkinoijan pitäisi pystyä tänä päivänä olemaan esillä kaikissa kanavissa ja koko ajan? Miten ottaa monikanavaisuus haltuun ja mitä hyötyjä markkinoinnin keskittäminen on yrityksille tuonut.

Liiketoiminta Kasvuun - kasvun mahdollisuuksia etsimässä?

asiakkuuspäällikkö Riina Mansikkamäki, Into Seinäjoki Oy

Tähtäät kasvuun, mutta mietit mistä sen löytäisit? Olisivatko uudet kumppanit, toimipaikat vai uudet tuotteet luomassa toivomaasi kasvua? Istahda lounaalle Riinan kanssa, ja pääset sparraamaan eri kasvun väylistä omalle liiketoiminnallesi. Tästä pöydästä et lähde ilman ideoita!

 

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtumaan osallistujat (83)

Piia-Marika Jokela
Satu Ahopelto
Helena Myllymäki
Piia Pajuvirta
James McDade
Mika Ranta-aho
Timo Ranta
Mika Kiela
Tuomas Koivisto
Johanna Rintamäki
Janne Rantala
Petra Sippola
Eero Jääskeläinen
Maria Ahvenniemi
Eeva Jussila
Katja Jaskari
Riina Mansikkamäki
Annaelina Gröhn-Pitkäkoski
Piia Tulisalo
Linda Yli-koivisto
Merja Rintamäki
Kristian Korpela
Kim-Jussi Nurmela
Heidi Sivunen
Suvi Hakala
Rami Kolkka
Tommi Mäki
Kaija Heittola
Jussi Pöntinen
Tony Kuusiniemi
Niina Koskipalo
Hanna Heikkola
Jukka Viitala
Hannemari Niemi
Tarja Hoppi
Anni Pihlaja-Kuhna
Helena Järvenpää
Juha Kuusisaari
Mervi Marttila
Timo Vaismaa
Riitta Kvist
Timo Mäkinen
Sanna Männikkö
Elisabet Kivimäki
Jarkko Jouppi
Juha Orrenmaa
Vote Kumpula
Tapio Seppä-Lassila
Pirita Kiviluoto
Leena Perämäki

33 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Ajankohta

Alkaa:
9.10.2019 11:45
Päättyy:
10.10.2019 17:50

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rytmikorjaamo
Vaasantie 11
60100 Seinäjoki

Powered by Eventilla