Tunnista potentiaaliset tyypit – Onnistu rekrytoinnissa

29.9.2020 08:15

Kokoustila Mega (Frami D, 1.kerros)

Kuinka tunnistaa jo rekrytointivaiheessa, onko työnhakijalla esimerkiksi narsistisia piirteitä? Miten erilaiset persoonallisuudet vaikuttavat työntekijän hyvinvointiin ja tuottavuuteen? Kuinka onnistua yrityksen vaikeimmassa tehtävässä, ja rekrytoida se "hyvä tyyppi", joka istuu omaan organisaatioon kuin nenä päähän?

Jos rekrytoinnissa työnhakijoiden osaamisen arviointi tuntuu välillä hankalalta, voi heidän persoonallisuuksien arviointi tuntua sitäkin hankalammalta. Tähän on kuitenkin apua tarjolla.

Tervetuloa aamiaistilaisuuteen tiistaina 29.9. kokoustila Megaan, Framille!

Aamiaisen lomassa saat tietoa työelämän moninaisten persoonallisuuksien merkityksestä työhyvinvointiin ja tuottavuuteen. Myönteisesti huomioitavina esimerkkeinä toimivat erityisherkät persoonat ja vältettävinä henkilöt, joilla on narsistisia piirteitä. Lisäksi saat vinkkejä, miten voit parantaa rekrytointien onnistumista ja hyödyntää tuoretta HR-Check-Testiä®.

Tapahtumassa sinulla on myös mahdollisuus ilmoittautua HR-Check-Testin® testaajaksi, jolloin pääset kokeilemaan sitä ilmaiseksi palautetta vastaan.

Asiantuntijoina Anne Kujala ja Seija Ollila, Kujala Productions Finland Oy.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumisen.

Aikataulu

Aamiaista on tarjolla klo 8:15 alkaen, mutta virallinen ohjelma alkaa klo 8:30 ja päättyy 9:30. Halutessasi voit ilmoittautua yrityskohtaiseen 15 min klinikkaan, jossa pääset jatkamaan keskustelua asiantuntijoiden kanssa.

Lippuja ei enää tarjolla.

Kujala Productions Finland Oy & SOConsulting ovat erikoistuneet johtamisen apuvälineiden tuottamiseen ja työnohjaukseen. Yritys etsii yrityksistä ja julkisista organisaatioista testaajia uudelle HR-Check-Testille®. Testin kokeileminen on ilmaista  palautetta vastaan, eikä aiheuta organisaatiolle muita sitoumuksia tai kuluja.

The HR-Check-Test is the best

Ajankohta

Alkaa:  

29.9.2020 08:15

Päättyy:  

29.9.2020 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kokoustila Mega (Frami D, 1.kerros)

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Benjami Hautala

050-3450618

benjami.hautala@intoseinajoki.fi