Into BB - Tietoturva yrityksen kilpailuetuna

Miten tietoturva voi auttaa yritystäsi pärjäämään kilpailussa ja miten tietoturvan avulla voi pienentää yrityksen kustannuksia? Menestyvä liiketoiminta tarvitsee turvallisen ja toimivan IT-ympäristön.

Puhujana Opsec Oy:n toimitusjohtaja ja tietoturva-asiantuntija Mika Lindberg. Lindberg on toiminut IT-alan tehtävissä 20 vuoden ajan ja hänellä on erittäin vankka kokemus yritysten tietoturvallisuuden kokonaishallinnasta.

Opsec Oy tuottaa yrityksille tietoturvan, tietosuojan ja tietohallinnon johtamis- ja asiantuntijapalveluita sekä IT-toimintojen ylläpito- ja tukipalveluita.

Into Business Breakfast, tuttavallisemmin Into BB, on maksuton aamupalatilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaista sisältöä eri teemoista ja loistavan mahdollisuuden verkostoitua. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä. Mikäli et pääsekään osallistumaan tapahtumaan, peruutathan osallistumisesi.

Huom! Varmista ilmoittautumisesi jälkeen, että saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei tule, ilmoittautuminen ei ole tullut perille.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:
21.11.2019 08:15
Päättyy:
21.11.2019 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D
Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

+358 40 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki

Powered by Eventilla