Rekrytoi parhaat osaajat - joo joo, mutta miten?

25.1.2024 14:00

The Local Cafe Treffi (Frami D-talo)

Osaaville työntekijöille on tarvetta, mutta sopivat ehdokkaat tuntuvat olevan kiven alla. Mikä siis avuksi? Tykypäivät, palkka vai etätyön mahdollisuus – mikä olisi paras tapa tehdä yrityksestä houkutteleva ammattilaisten silmissä?

Tervetuloa Into Seinäjoen tapahtumaan, jonka tavoitteena on vahvistaa myös sinun yrityksesi työnantajakuvaa ja auttaa yritystäsi menestymään hyvien rekrytointien ansiosta.

Tapahtumassa kuullaan Konttiravintola Mortonin rekrytoinnin onnistumistarina yrittäjä Jarna Kaplaksen kertomana. Iso osa Mortonin kausityöntekijöistä haluaa palata yhä uudelleen töihin heille. Miten he onnistuvat löytämään ja pitämään osaajia alalla, jolla kilpailu on kova? Lisäksi ennakointivalmentaja ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava valottaa, miltä tulevaisuus näyttää työtekijöiden saatavuuden näkökulmasta ja kuinka varautua.

Tapahtuman juontaa rekrytoinneissa kokenut konkari, alalla pitkään toiminut Timo Rantasaari. Ohjelmassa on myös verkostoitumista ja cocktailhenkistä syötävää.

AIKATAULU

13:45   Kahvit ja rekisteröityminen tapahtumaan alkaa

14:00   Tervetuloa | Timo Rantasaari

14:05   Inton tervehdys | Leena Perämäki

14:10   Paikallisten yritysten kuulumiset ja vinkit rekrytointirintamalta 

Elina Mäki-Opas, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Karita Alanko, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa
Tytti Isokangas, Atria

15:00   Konttiravintola Mortonin rekrytoinnin onnistumistarina | Jarna Kaplas

15:30   Suomen seuraava sykli: työtä ja voimaa | Ilkka Halava

16:30   Vapaata verkostoitumista ja cocktailpaloja

MENU:

- Toast skagenia
- Maalahden limppua savulohimoussella
- Savuporopiirakkaa paholaisenhillolla
- Paahdettua patonkia vuohenjuustomoussella ja viikunahillolla
- Wrapp rollseja broilertäytteellä
- Smoothieta
- Porkkanakakkua, macaronsseja, konvehteja ja mustikka-vaniljapannacottaa
- Kahvia, teetä, makuvettä

17:00   Tilaisuus loppuu

KEYNOTE-PUHUJAT

Jarna Kaplas, Konttiravintola Morton | CEO

Vuoden 2019 nuorena yrittäjänä palkittu Jarna Kaplas on Konttiravintola Mortonin yrittäjä ja ainut omistaja.

Kaplaksen ravintolatoiminta sai alkunsa pienestä maalaiskunnasta Rautalammilta vuonna 2010. Konttiravintola Morton nousi nopeasti ilmiöksi ja maanlaajuisesti tunnetuksi brändiksi. Tällä hetkellä ravintoloita löytyy jo 7 eri paikkakunnalta ja ne työllistävät noin 100 työntekijää.

jarna-kaplas.jpg

Ilkka Halava | CEO, CBC, Futurist, Foresight Coach

Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, ennakointivalmentaja (foresight coach) ja usean työyhteisön luottosparraaja. Ystävät luonnehtivat Ilkkaa sydämellisenä radikaalina ja myötäajattelijana. Hän on myös suomalaisen puhujataivaan kestotähti yli 2.000 keynote-puheenvuorolla.

ilkka-halava.jpg

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 30 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Turvallisemman tilan periaatteet Inton tapahtumissa

Into Seinäjoen kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu niihin alta.

Turvallisemman tilan periaatteet

Yhteistyössä

Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Into Seinäjoen hallinnoiman Avaruusakatemia - alueellisen trainee-ohjelman kehittäminen -hankkeen kanssa. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE).

epliitto_logo_vaaka_vari.jpg

Tapahtumassa mukana myös:

w_sy_seinajoki_rgb_sininen.png   seinajoki_tyollisyyspalvelut_logo_vaaka_sininen.jpg   elyn_logo.png   te-palvelut-logo.png   sedu_logo_ylpeastitekija_440x100.png   kampus-2030-logo-originaali-rgb-300-dpi.jpg   epo.jpg

Ajankohta

Alkaa:  

25.1.2024 14:00

Päättyy:  

25.1.2024 17:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

The Local Cafe Treffi (Frami D-talo)

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi