Osaaville työntekijöille on tarvetta, mutta sopivat ehdokkaat tuntuvat olevan kiven alla. Mikä siis avuksi? Tykypäivät, palkka vai etätyön mahdollisuus – mikä olisi paras tapa tehdä yrityksestä houkutteleva ammattilaisten silmissä?
Tervetuloa Into Seinäjoen tapahtumaan, jonka tavoitteena on vahvistaa myös sinun yrityksesi työnantajakuvaa ja auttaa yritystäsi menestymään hyvien rekrytointien ansiosta.
Tapahtumassa kuullaan Konttiravintola Mortonin rekrytoinnin onnistumistarina yrittäjä Jarna Kaplaksen kertomana. Iso osa Mortonin kausityöntekijöistä haluaa palata yhä uudelleen töihin heille. Miten he onnistuvat löytämään ja pitämään osaajia alalla, jolla kilpailu on kova? Lisäksi ennakointivalmentaja ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava valottaa, miltä tulevaisuus näyttää työtekijöiden saatavuuden näkökulmasta ja kuinka varautua.
Tapahtuman juontaa rekrytoinneissa kokenut konkari, alalla pitkään toiminut Timo Rantasaari. Ohjelmassa on myös verkostoitumista ja cocktailhenkistä syötävää.
AIKATAULU
13:45 Kahvit ja rekisteröityminen tapahtumaan alkaa
14:00 Tervetuloa | Timo Rantasaari
14:05 Inton tervehdys | Leena Perämäki
14:10 Paikallisten yritysten kuulumiset ja vinkit rekrytointirintamalta
Elina Mäki-Opas, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
Karita Alanko, Talonhenki Etelä-Pohjanmaa
Tytti Isokangas, Atria
15:00 Konttiravintola Mortonin rekrytoinnin onnistumistarina | Jarna Kaplas
15:30 Suomen seuraava sykli: työtä ja voimaa | Ilkka Halava
16:30 Vapaata verkostoitumista ja cocktailpaloja
MENU:
- Toast skagenia
- Maalahden limppua savulohimoussella
- Savuporopiirakkaa paholaisenhillolla
- Paahdettua patonkia vuohenjuustomoussella ja viikunahillolla
- Wrapp rollseja broilertäytteellä
- Smoothieta
- Porkkanakakkua, macaronsseja, konvehteja ja mustikka-vaniljapannacottaa
- Kahvia, teetä, makuvettä
17:00 Tilaisuus loppuu
KEYNOTE-PUHUJAT
Jarna Kaplas, Konttiravintola Morton | CEO
Vuoden 2019 nuorena yrittäjänä palkittu Jarna Kaplas on Konttiravintola Mortonin yrittäjä ja ainut omistaja.
Kaplaksen ravintolatoiminta sai alkunsa pienestä maalaiskunnasta Rautalammilta vuonna 2010. Konttiravintola Morton nousi nopeasti ilmiöksi ja maanlaajuisesti tunnetuksi brändiksi. Tällä hetkellä ravintoloita löytyy jo 7 eri paikkakunnalta ja ne työllistävät noin 100 työntekijää.
Ilkka Halava | CEO, CBC, Futurist, Foresight Coach
Ilkka Halava on tulevaisuustutkija, ennakointivalmentaja (foresight coach) ja usean työyhteisön luottosparraaja. Ystävät luonnehtivat Ilkkaa sydämellisenä radikaalina ja myötäajattelijana. Hän on myös suomalaisen puhujataivaan kestotähti yli 2.000 keynote-puheenvuorolla.
No show -maksu
Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.
Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 30 € + alv., joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.
Turvallisemman tilan periaatteet Inton tapahtumissa
Into Seinäjoen kaikissa tapahtumissa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Tutustu niihin alta.
Turvallisemman tilan periaatteet
Yhteistyössä
Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Into Seinäjoen hallinnoiman Avaruusakatemia - alueellisen trainee-ohjelman kehittäminen -hankkeen kanssa. Hanketta rahoittaa Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE).
Tapahtumassa mukana myös: