Pohjanmaan Teollisuus

23.11.2022 00:00

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumasta virtaa yrityksesi liikevaihtoon ja pitovoimaan! 

Ilmassa on sähköä, sillä tämänvuotinen Pohjanmaan Teollisuus järjestetään energiakaupunki Vaasassa 23.–24.11.2022. Kaksipäiväinen teollisuuden ammattitapahtuma tarjoaa mahdollisuudet tehokkaaseen verkostoitumiseen, rekrytoimiseen sekä ammattitaidon kehittämiseen alan huipputekijöiden kesken.

Myöskään ohjelma ei jätä kylmäksi: päivänpolttavissa puheenvuoroissa ja oivaltavissa seminaareissa poraudutaan totuttuun tapaan teollisuuden ajankohtaisimpiin aiheisiin ja tulevaisuudennäkymiin.  

Pohjanmaan Teollisuus 2022 -tapahtuman teemana jatkaa jopa entistä ajankohtaisempana kestävä kehitys, jota lähestytään tänä vuonna tapahtumapaikkaan sopivasti muun muassa yritysten energiatuotannon näkökulmasta. Lisäksi messuohjelmassa nousevat esille muun muassa yritysten pitovoima ja työvoiman saatavuus – tärkeitä aiheita, sillä osaajapula on jo nyt alalla ilmeinen ja ratkaisuja kaivataan nopeasti. 

Ajankohtaisia ovat myös kaksi ensi kertaa tapahtumassa mukana olevaa toimialaa, energia ja sähkö. Uudet toimialat on luontaista ottaa mukaan nyt, kun tapahtuma järjestetään pohjoismaiden suurimman energia-alan osaamiskeskittymän ytimessä.  Muita esillä olevia aloja ovat muun muassa automaatio, robotiikka ja digitalisaatio, 3D-tulostus ja ohjelmistot, teollisuuden koneet ja laitteet, komponentit ja sopimusvalmistus, logistiikka ja varastointi, kestävät ratkaisut ja palvelut, tuotekehitys ja innovaatio, huolto ja kunnossapito sekä tutkimus, koulutus ja rekrytointi. 

Tule lataamaan yrityksesi akut Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan. Lue lisää osoitteessa www.pohjanmaanteollisuus.fi ja rekisteröidy nyt kävijäksi täältä!

POHJANMAAN TEOLLISUUS 23.–24.11.2022 Vaasa – Mustasaari 

Into Seinäjoki on mukana tapahtumassa pääkumppanina.

 

Ajankohta

Alkaa:  

23.11.2022 00:00

Päättyy:  

24.11.2022 00:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Vaasa -Mustasaari

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Tapio Seppä-Lassila

tapio.seppa-lassila@intoseinajoki.fi