Pohjanmaan Teollisuus 2023

22.11.2023 08:00

Seinäjoki Areena

Pohjanmaan tärkein teollisuustapahtuma on pian täällä. Kyseessä on yhden päivän ammattitapahtuma, joka kokoaa yhteen Pohjanmaan maakuntien teollisuuden kärkiosaajat, asiantuntijat ja ajankohtaisimmat aiheet.

Osastopaikkojen varaaminen on käynnissä, joten toimi nopeasti. Kannattaa myös tutustua tapahtuman huikeaan ohjelmakattaukseen ja rekisteröityä vähintäänkin tapahtumakävijäksi.

Pohjanmaalla on paljon innovatiivisia yrityksiä, joilla on runsaasti tarjottavaa Suomen taloudelle ja teollisuudelle. Etenkin teknologia-, metalli- ja konepaja- teollisuuden asema on seudulla vankkumaton. Myös Pohjanmaan teknologia-alan vientiluvut puhuvat puolestaan.

Teollisuuden toimitusketjut rakentuvat nyt uudelleen. Globalisaatio tuo uusia haasteita ja digitalisaatio luo uusia mahdollisuuksia. Kilpailukyvyn varmistamiseksi tarvitaan uusia toimintatapoja, ajanmukaista tekniikkaa, tuoretta osaamista ja oikeita kumppaneita. Tarvitaan ketteryyttä ja verkostoitumista!

Pohjanmaan Teollisuus -tapahtuma tarjoaa tiiviin läpileikkauksen seutumme teolliseen osaamiseen.
Tapaat johdon, tuotannon, hankinnan ja suunnittelun ammattilaisia, avaat yhteyksiä ja rakennat perustaa luottamukselliselle yhteistoiminnalle.

Tule hakemaan ratkaisuja ja lataamaan yrityksesi akut Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumaan!

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja varaa yrityksellesi osastopaikka NYT

Tapahtuman järjestämisestä vastaa Pohjanmaan Expo Oy. Into Seinäjoki Oy on yhdessä Merinovan ja Vaasanseudun Kehitys Oy kanssa kumppanina Pohjanmaan Teollisuus -tapahtumassa. Tapahtumayhteistyössä ovat mukana myös Concordia, KOSEK, Viexpo, Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan yrittäjät, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ja Keski-Pohjanmaan Yrittäjät.

Ajankohta

Alkaa:  

22.11.2023 08:00

Päättyy:  

22.11.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Seinäjoki Areena

Kirkkokatu 23
60220 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet