Tapahtuman oletuskuva

HAKUINFO - Kestävän kaupunkikehittämisen rahoitushaku III - Seinäjoen ekosysteemisopimus

28.5.2024 13:00

Einstein-kokoustila, Frami B, 1krs.

Kestävän kaupunkikehittämisen kolmas rahoitushaku on avautumassa. Tarjoamme innovaatiotoiminnan ekosysteemitekemisen edistämisestä kiinnostuneille infoa rahoitushausta ja kohtaamisia potentiaalisten yhteistyötahojen kanssa!

 

Seinäjoen ekosysteemisopimuksen Kestävään kaupunkikehittämiseen liittyvän EAKR-rahoituksen kolmannella hakukierroksella Etelä-Pohjanmaan liitossa on haettavana noin 275 000 euroa EAKR-rahoitusta Uudistuva ja osaava Suomi 2021-2027-ohjelmaan liittyvään kestävän kaupunkikehittämisen teemaan. Haku on auki 20.5.-28.6.2024.

Haussa on tavoitteena rahoittaa sellaisia ekosysteemimäisiä hankkeita, jotka edistävät Seinäjoen kaupungin ja valtion välisen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimukseen sisältyvien teemojen (ruokaekosysteemin kestävä uudistuminen ja älykkäästi uudistuva teollisuus) kehittämistä ja sopimuksen tavoitteiden toteutumista. Hankkeilta toivotaan yhteistekemisen otetta, toiminnallisuutta ja vaikuttavuutta, sekä kehittyneiden teknologioiden käyttöönoton parantamista. 

Seinäjoen kaupungin Innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimus kantaa nimeä "Älykäs vihreä kasvu". Sopimuksella vahvistetaan vetovoimaisten osaamiskeskittymien rakentumista ja toimijoiden kytkeytymistä kansainvälisiin tki-verkostoihin ja arvoketjuihin. Sopimuksella kehitetään tiiviitä yhteistoimintaverkostoja, vahvistetaan osaamiskärkiä sekä lisätään tki-toiminnan vaikuttavuutta kaupunkilähtöisesti.

Syntyykö teillä hankeidea, joka tukee näitä teemoja ja auttaa saavuttamaan ekosysteemisopimuksen tavoitteita? Tule kuulemaan lisää keskustelemaan aiheesta!

Infotilaisuuden ohjelma:

  • Innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen sisällöt ja tämän hakukierroksen painotukset, Hannemari Niemi, Into Seinäjoki Oy
  • Kaupungin puheenvuoro, Seinäjoen kaupunki
  • EAKR-ohjelman painotukset ja tekniset reunaehdot, Päivi Mäntymäki, Etelä-Pohjanmaan Liitto
  • Q & A-hetki

Tilaisuuden päätteeksi on mahdollisuus lyhyeen toimijakohtaiseen hankeideasparraukseen ja potentiaalisten yhteistyökumppaneiden kartoitukseen. Sparrausta hankehakemuksen suunnitteluun on tarjolla myös ennen infotilaisuutta sekä myöhempänä, erikseen sovittavana ajankohtana. Yhteydenottoa ja sparrausta edellytetään hakuun jätetyiltä hankkeilta.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme kirkastamaan hankeideaa.
Lisätietoja: Kehitysjohtaja Hannemari Niemi, p.040 145 1300, hannemari.niemi@intoseinajoki.fi

 

 

seinajoki_tekstilogo_rgb_nega.jpg (199 KB) 

epliitto_logo_vaaka_vari.jpg (64 KB) fi-euroopan-unionin-osarahoittama.jpg (1021 KB)

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   28.5.2024 13:00
Päättyy:   28.5.2024 14:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Einstein-kokoustila, Frami B, 1krs.

Kampusranta 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Hannemari Niemi

040 145 1300

hannemari.niemi@intoseinajoki.fi