Sähköpostimarkkinointi - spämmiä vai lisämyynnin kultakaivos

1.6.2022 08:30

Frami B, auditorio 2 (työpaja Swingi-kokoustila)

Uutiskirjeet ja sähköpostikampanjat, mitenköhän on, saako sellaisella lisää kauppaa? Piileekö tässä digimarkkinoinnin tavassa hyödyntämätöntä potentiaalia? Otetaanpa selvää!

Digitaaliset kanavat ovat merkittävä osa modernia markkinointia ja myyntiä. Sähköpostimarkkinointi ja automaatiot ovat olennainen osa tuota kokonaisuutta.

Tiesitkö, että sinun asiakkaasi odottavat, että olet heihin yhteydessä? Valjastamalla sähköpostimarkkinoinnin lisäät omaa asiantuntemustasi asiakkaiden silmissä, viestit asiakkaillesi uutuuksista ja tarjoat tuotteitasi ostettavaksi. Suomeksi sanottuna, voit tehdä lisää myyntiä!

Oikea-aikaisella ja kiinnostavalla sähköpostisisällöllä voidaan parantaa myös asiakaskokemuksen kehittymistä ja vähentää manuaalista työtä yrittäjän arjesta automaatioiden avulla.

Statista (2022) ennakoi, että vuosittain lähetettyjen sähköpostien määrä kasvaa 376 miljardiin sähköpostiin 2025 mennessä. Neljä viidestä markkinoijasta sanoo, että luopuisi mieluummin sosiaalisen median markkinoinnista kuin ilmaiseksi tehtävästä sähköpostimarkkinoinnista (Litmus 2020).

Nyt on aika hypätä tähän kelkkaan ja hyödyntää sähköpostimarkkinoinnin potentiaali!

Opit tapahtumassa mm. 
  • Mitä on nykyaikainen sähköpostimarkkinointi ja markkinoinnin automaatio? 

  • Case-esimerkkejä automaatioista eri asiakaspolun vaiheissa. 

  • Miten aloittaa markkinoinnin automaatioprojekti ja millaisia resursseja se vaatii? 

  • Miten valita oikea alusta oman yrityksen tarpeisiin? 

 
TYÖPAJA klo 10.00-12.00:

Tilaisuuden jälkeen järjestetään työpaja, jossa yritykset pääsevät syventymään vielä tarkemmin sähköpostimarkkinoinnin hyödyntämiseen sekä suunnittelemaan asiakaspolkua oman yrityksen sähköpostimarkkinointiin. Osallistujilla ei tarvitse olla käytössä sähköpostimarkkinoinnin palvelua. Varustukseksi riittää oma läppäri tai muistiinpanovälineet.

Työpaja järjestetään yleisen osuuden jälkeen livenä Framilla, Swingi-kokoustilassa (1.kerros)

Työpajaan on rajoitettu määrä paikkoja, joten varaa oma paikka ilmoittautumisen yhteydessä. Nyt on loistava mahdollisuus hyödyntää ammattilaisen apua. 

 
KOULUTTAJA:

opri_kuva.jpg (240 KB)

Opri Vesterinen, Senior Implementation Consultant @ Efficy

Opri Vesterinen on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin asiantuntija, jolla on yli 7 vuoden kokemus paikallisista ja kansainvälisistä digitaalisen myynnin ja markkinoinnin projekteista. Tällä hetkellä Opri toimii konsulttina Efficyllä, joka on Euroopan johtava itsenäinen CRM tarjoaja. Efficyllä Opri toteuttaa markkinoinnin automaatio ja integraatio projekteja pohjoismaisille asiakkaille. 

Opri on tehnyt projekteja useille eri toimialoille ja eri kokoisille yrityksille. Tämän vuoksi, hänellä on kyky ymmärtää millaisten kipupisteiden kanssa markkinoinnin tekijät kamppailevat digitaalisessa markkinoinnissa ja myynnissä. Koulutukset on rakennettu silmällä pitäen kuulijoita, jotta sisältö on helposti ymmärrettävää, tarjoaa konkreettisia esimerkkejä ja inspiroi digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. 

 

Lähteet: • Daily number of e-mails worldwide 2025 | Statista ja Litmus - State of email report, fall 2020

Tapahtuma on MAKSUTON ja se järjestetään livenä Framilla. Yleissisällöstä tuotetaan tallenne Inton Youtube-kanavalle julkisesti saataville.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma ja siihen liittyvä työpaja järjestetään osana Into Seinäjoki Oy:n Matkalla diginatiiviksi - pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hankkeen ja Yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Hankkeita rahoittaa: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR, digihanke) ja Etelä-Pohjanmaan liitto (AKKE, YKY-hanke).

logonauha1.png (45 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

1.6.2022 08:30

Päättyy:  

1.6.2022 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Frami B, auditorio 2 (työpaja Swingi-kokoustila)

Kampusranta 9
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

0405504039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi