Voivatko molemmat tavoitella unelmiaan? - yrittäjäpariskunta Hanna ja Teemu Kivisalo

8.2.2021 11:00

Youtube, Facebook & äänipalvelut

Millainen soppa syntyy, kun yhdistää bisneksen kehittäjän ja räiskyvän luovan yrittäjän? Entä jos soppaan lisää vielä perhe-elämän. Voivatko molemmat viedä määrätietoisesti omaa uraa ja unelmiaan eteenpäin?

Luovan alan yrittäjä tai "erikoissählääjä" Hanna Kivisalo, kuten hän itseään kuvaa, tunnetaan parhaiten Sekunnit ja Tunnit -blogistaan. Hän on myös opettaja, lauluntekijä, teologi ja toimitusjohtaja, eikä vähimpänä hän on myös Teemu Kivisalon vaimo. Teemu on kuin vaimonsa vastakohta räiskyvyydessä, mutta suhtautuu suurella intohimolla yrityksensä kehittämiseen ja kasvattamiseen. Hän toimii esitys- ja av-tekniikan palveluita tarjoavan yrityksen Luova Tehdas vetäjänä. 

Tämä ohjelma on osa Täynnä intoa! -keskustelusarjaa. Keskustelusarjassa haastattelemme alueemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Opimme, keitä he ovat, mikä heitä innostaa ja motivoi sekä opimme uutta heidän kokemuksistaan. Sarja julkaistaan videoversiona Inton Facebookissa ja YouTubessa sekä podcast/audioversiona eri äänipalveluissa, kuten Spotify.

Näet kaikki jaksot osoitteessa https://intoseinajoki.fi/into-livena/

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

8.2.2021 11:00

Päättyy:  

8.2.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Youtube, Facebook & äänipalvelut


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

050 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi