Luova ja rohkea Z-sukupolvi

22.2.2021 11:00

Youtube, Facebook & äänipalvelut

Kaksi inspiroivaa tarinaa Z-sukupolven luovuudesta ja rohkeudesta. Kaksi nuorta luovan alan talenttia. Toinen on visuaalisesti erittäin lahjakas ja idearikas taiteilijasielu, jolle harrastuksesta tulikin työ. Hän kuvailee omaa elämäänsä yhdeksi isoksi kuviksen tunniksi. Toinen tekee omaksi ja kavereiden iloksi huumorilla höystettyjä YouTube-videoita, jotka yllättäen keräävätkin yli 300 000 katselukertaa. Miten siinä niin kävi?

Miten harrastuksesta tulee kannattava bisnes? Mihin tubevideoiden suosio perustuu ja miten tubettamisella voi ansaita? Millaisia mahdollisuuksia tubettajat tarjoavat muille yrityksille? Miten yrittäjyydestä voi rakentaa omannäköisen kokonaisuuden? Millaisia haasteita nuoret kokevat yrittäjinä ja rohkeina oman luovuuden toteuttajina? Muun muassa näihin kysymyksiin saadaan vastauksia, kun podcast-vieraina ovat luovan alan nuoret talentit Rene Luhtala ja Matti Iloniemi.

Tämä ohjelma on osa Täynnä intoa! -keskustelusarjaa. Keskustelusarjassa haastattelemme alueemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Opimme, keitä he ovat, mikä heitä innostaa ja motivoi sekä opimme uutta heidän kokemuksistaan. Sarja julkaistaan videoversiona Inton Facebookissa ja YouTubessa sekä podcast/audioversiona eri äänipalveluissa, kuten Spotify.

Näet kaikki jaksot osoitteessa https://intoseinajoki.fi/into-livena/

Ilmoittaudu mukaan ihan vaan ettet MISSAA tätä loistavaa keskusteluohjelman jaksoa. SAAT MEILTÄ MUISTUTUKSEN JAKSON JULKAISUSTA suoraan sähköpostiisi.

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.2.2021 11:00

Päättyy:  

22.2.2021 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Youtube, Facebook & äänipalvelut


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

050 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi