Intohimosta käsitöihin - yrittäjäsiskokset toistensa kumppaneina

8.3.2021 11:00

YouTube, Facebook & äänipalvelut

Toinen ompelee hääpukuja ja toinen taiteilee koruja. Kummallekin luovuus ja kädentaidot pohjalaisilta vanhemmilta perittyjä ominaisuuksia ja iso osa identiteettiä. Nämä kaksi sielukasta yrittäjää, siskosta, eivät kysele rohkeuden perään.

Hääpukuliike Boholan perustaja Sanna Mäntyniemi on ollut yrittäjä yli 20 vuotta. Pikkusisko Petra Outakoski luo uraa koruyritys BennaOdesignissa ja parturi-kampaamoalalla. Kummatkin ovat niittäneet mainetta pitkin Suomea kauniilla käsitöillään ja luoneet omasta intohimostaan bisneksen. Mutta millainen on ollut siskosten matka käsityöyrittäjiksi, ja miltä tulevaisuus näyttää?

Tämä ohjelma on osa Täynnä intoa! -keskustelusarjaa. Keskustelusarjassa haastattelemme alueemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Opimme, keitä he ovat, mikä heitä innostaa ja motivoi sekä opimme uutta heidän kokemuksistaan. Sarja julkaistaan videoversiona Inton Facebookissa ja YouTubessa sekä podcast/audioversiona eri äänipalveluissa, kuten Spotify.

Näet kaikki jaksot osoitteessa https://intoseinajoki.fi/into-livena/

Ilmoittaudu mukaan ja et MISSAA tätä loistavaa keskusteluohjelman jaksoa! SAAT MEILTÄ MUISTUTUKSEN JAKSON JULKAISUSTA suoraan sähköpostiisi.

Ajankohta

Alkaa:  

8.3.2021 11:00

Päättyy:  

8.3.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

YouTube, Facebook & äänipalvelut


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

050 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi