Suurinta rohkeutta on arjen rohkeus

22.3.2021 11:00

YouTube, Facebook & äänipalvelut

Pekka Rintamäki ja Jarl-Matti Anttila ovat mukana useammassa yrityksessä, vaikka kumpikaan ei aikanaan tähdännyt yrittäjäksi. Enemmänkin ajatui yrittäjän polulle “aktiivisen hereilläolon seurauksena”, kuten Jarl-Matti asiaa kuvaa.

Jaksossamme miehet puhuvat mm. rohkeudesta. Onko rohkein se, joka ottaa suurimman lainan? Tai se, joka tekee yksin kaiken?

Entä mitä kameran tarkentamisella ja isolla pensselillä on tekemistä kasvuyrittäjyyden kanssa?

Pekka Rintamäki johtaa älylukkoja valmistavaa Pindora Oy:tä ja on mukana myös turvallisuusalalla toimivassa NYQS:ssä. Jarl-Matti Anttilan päivätyö on teollisuusyrityksille suunnattua pilvipalvelua tarjoavassa Jakamossa, mutta hän on lisäksi omistajana mukana myös aluekehittämisen konsultointiin erikoistuneessa MDIssä.

Tämä ohjelma on osa Täynnä intoa! -keskustelusarjaa. Keskustelusarjassa haastattelemme alueemme yrittäjiä ja yrityspäättäjiä. Opimme, keitä he ovat, mikä heitä innostaa ja motivoi sekä opimme uutta heidän kokemuksistaan. Sarja julkaistaan videoversiona Inton Facebookissa ja YouTubessa sekä podcast/audioversiona eri äänipalveluissa, kuten Spotify.

Näet kaikki jaksot osoitteessa https://intoseinajoki.fi/into-livena/

TILAA MEILTÄ MUISTUTUS JAKSON JULKAISUSTA suoraan sähköpostiisi rekisteröitymällä alla olevasta linkistä!

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

22.3.2021 11:00

Päättyy:  

22.3.2021 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

YouTube, Facebook & äänipalvelut


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

050 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi