Tee-se-itse -digiloikka pienyritykselle

25.5.2021 09:00

Verkkotapahtuma

Tiesitkö, että jopa 80 % suomalaisista etsii tuotteita ja palveluita verkosta?

Tervetuloa täysin avoimeen digitapahtumaan kuulemaan kuinka hyödynnät maksutonta Google-yritystiliä löydettävyydessä, markkinoinnissa ja yrittäjyydessä.

OmaDigiOppaan Emmi Siitari kertoo kuinka voit itse laittaa Google-yritystilisi kuntoon ja hyödyntää täysin maksuttomia Googlen digityökaluja yrittäjyydessä. Tämä koulutus sopii jokaiselle pienyrittäjälle.

Avointa ja paikkarajoittamatonta digitapahtumaa seuraa 10 hengen pienryhmätyöpaja Teamsissa 26.5., jossa laitetaan Google My Business -yritystilit kuntoon ohjatusti. Ilmoittaudu työpajaan 25.5. järjestettävän yleisen koulutuksen vahvistusviestistä löytyvästä linkistä.

Osallistuminen yleiseen sisältöön ja työpajaan on maksutonta, mutta paikkoja työpajaan on kymmenelle ensimmäiselle. Ole siis nopea! Työpajaan osallistuminen edellyttää olemassa olevaa Google-yritystiliä. Löydät ohjeen Google-tilin luomiseksi täältä.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN!

Tapahtuma on osa Into Seinäjoki Oy:n Matkalla diginatiiviksi - pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)

Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä OmaDigiOpas kanssa. 

logonauha1.png (45 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

25.5.2021 09:00

Päättyy:  

25.5.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

040 550 4039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi