Teknologiaosaaja haussa? -aamupalatilaisuus

13.6.2023 08:00

Ravintola Idea, Frami B

Yritys, onko hakusessa teknologiaosaaja? Nyt voisi olla tsäänssi bongata sellainen. 

Tule kuulolle kesäiseen aamupalatilaisuuteen, jossa tutustut lisää esimerkiksi sovelluskehittäjiä ja järjestelmäasiantuntijoita kouluttavaan ohjelmaan alueellamme. Pääset tilaisuudessa kysymään Code Academy -nimeä kantavasta rekrykoulutuksesta tarkemmin ja ilmaisemaan kiinnostuksestasi olla mukana. 

Ohjelma:

8.00 Vastuullinen aamupala tarjolla Ravintola Ideassa

8.30 Tervetulopuhe, Iisakki Ala-Kauppila, Asiantuntija, Into Seinäjoki

Rekrytoivat koulutusohjelmat osaajapulan ratkaisuna, Lassi Makkonen, Aluejohtaja, Saranen

Sukellus Code Academy RekryKoulutukseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin alueen yrityksille, Joona Penttinen, Projektipäällikkö, Saranen

9.15 Vapaata keskustelua ja santsikupit kaffia

 

Ilmoittaudu tilaisuuteen >>

 

joona-penttinen-saranen.jpg

 

Lassi Makkonen, Aluejohtaja, Saranen

 

lassi-makkonen-saranen.jpg

 

Joona Penttinen, Projektipäällikkö, Saranen (Seinäjoen toimipiste)

 

Into Seinäjoki Oy toteuttaa tapahtuman yhteistyössä Sarasen kanssa.

Saranen Consulting Oy auttaa yrityksiä kasvamaan työelämän murroksen keskellä toimimalla yritysten osaamisen, uudistumisen, rekrytoinnin ja muutostilanteiden kumppanina. Saranen toimii koko Suomessa ja on vastikään avannut toimipisteen myös Seinäjoelle.

1_saranen-primary-logo-2020-rgb.png

Code Academy -ohjelmakuvaus:

Saranen järjestää syksyllä yhteistyönä paikallisen TE-toimiston, ELY-keskuksen ja rekrytoivien yhteistyöyritysten kanssa Code Academy RekryKoulutuksen. Ohjelma vastaa alueen teknologiaosaajien tarpeeseen ja helpottaa alueen osaajapulaa.

Rekrytoiva koulutusohjelma on rekrytointiin tähtäävää ohjelmakokonaisuus, joka yhdistää asiantuntijakoulutuksen ja käytännön työssäoppimisen yhteen pakettiin. Koulutusohjelman tavoitteena on palkata yritykseen koulutusohjelman päätteeksi aidosti motivoitunut osaaja, jolla on alan tuoreinta osaamista. 

Koulutusohjelman aikana osallistujien osaaminen kasvaa laadukkaiden asiantuntijakoulutusten sekä muiden harjoitusten ansiosta. Koulutuspäivistä saadut ajankohtaisimmat tiedot ja taidot ovatkin tehokkaasti siirrettävissä suoraan yrityksenne käyttöön.

Lopullinen koulutussuunnitelma viimeistellään yhteistyössä rekrytoivien yritysten kanssa. RekryKoulutuksen kautta voit rekrytoida yritykseesi esimerkiksi uuden ohjelmistokehittäjän, ohjelmistosuunnittelijan, järjestelmäasiantuntijan, sovellusasiantuntijan tai kehittäjäroolissa työskentelevän asiantuntijan.

Tapahtumassa on käytössä no show -maksu 20 € ilmoittamatta perutuista osallistumisista.

Ajankohta

Alkaa:  

13.6.2023 08:00

Päättyy:  

13.6.2023 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami B

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Iisakki Ala-Kauppila

+358 50 590 3859