Siirretty: Bisnestä tulevaisuuden hyvinvoinnista

1.4.2020 17:30

Kalevan navetta

Huom! Tilaisuus siirtyy myöhäisempään ajankohtaan Korona-virusepidemian vuoksi.

Lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseksi tarvitaan kipeästi uusia tuote- ja palveluinnovaatiota. Onko sinun yrityksesi valmis vastaamaan haasteeseen ja nappaamaan euroja kasvavasta markkinasta?

Tervetuloa The Future of Prevention -tilaisuuteen, jossa yritykset, päättäjät ja asiantuntijat rakentavat yhdessä tulevaisuuden hyvinvointia bisnesnäkökulmasta.

Tapahtuma yhdistää mielenkiintoisella tavalla elementtejä tulevaisuudentutkimuksesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Osallistujat saavat uusia ideoita ja verkostoja oman liiketoiminnan kehittämiseksi. 

Luvassa huippupuheenvuoroja, yrityspitchauksia, hyvää ruokaa ja verkostoitumista inspiroivassa Kalevan Navetan miljöössä.

OHJELMA | The Future of Prevention

Tapahtuman ohjelma on englanniksi.

17:30   Salaattibuffet ja Taidehalliin tutustuminen

  • Halutessasi voit ilmoittautua mukaan kierrokselle uudistuneeseen Taidehalliin. Samalla pääset tutustumaan meneillään olevaan Nice to (finally) meet you! -näyttelyyn. Lue taidehallista ja näyttelystä lisää täältä: http://www.seinajoentaidehalli.fi/

18:15   Tilaisuuden avaus

18:30  Redesigning family and child-friendliness -keynote-puheenvuoro

  • Minna Koskelo, CEO, tulevaisuusmuotoilja, 11Helsinki Oy

19:15  Kahvitauko

19:30 Building up wellbeing and health of children with business -paneelikeskustelu

  • Moderaattorina Pertti Kinnunen, CEO, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • Panelisteina: Tapio Korjus, rehtori, Kuortaneen Urheiluopisto ja Mervi Lamminen, CEO, Auntie Solutions Oy

20:15 Aika tutustua paikallisten yritysten ratkaisuihin!

  • 5 yritystä kertovat lyhyiden pitchausten muodossa heidän ratkaisuistaan lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin ja terveyden tukemiseksi.

20:45 Päätössanat

21:00 Tilaisuus päättyy

Lippuja ei enää tarjolla.

PUHUJAT

Minna Koskelo | CEO, tulevaisuusmuotoilja, 11Helsinki Oy

minna-koskelo_hks.jpg (992 KB)

Minna on palvelumuotoilun ja ennakoinnin uranuurtajia Suomessa. Työssään hän herättelee päättäjiä hyödyntämään empatiaa ja ennakointia lapsimyönteisen yhteiskunnan kehitystyössä.

Keynote-puheenvuorossaan Minna puhuu tulevaisuuskestävästä lapsi- ja perhemyönteisyydestä sekä siitä, miten uudenlaisilla yhteistyömalleilla rakennetaan yhdessä tulevaisuuden hyvinvointia. Tulevaisuus tehdään yhdessä – minkälaista tulevaisuutta sinä toivot?

Pertti Kinnunen | CEO, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

pertti-kinnunen_hks.jpg (234 KB)

Pertti on Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja. Työssään hän edistää muun muassa alueen yritysten vientiä, kansainvälistymistä ja verkostoitumista.

Mervi Lamminen | CEO, Auntie Solutions Oy

mervi-lamminen_hks.jpg (6 KB)

Auntie Solutions -yrityksen toimitusjohtajana toimivan Mervin työura on kulkenut IT-kasvuyrityksen johtotehtävistä startup-maailmaan. Nyt hän kehittää digitaalisia palveluita yrityksille heidän työntekijöiden jaksamisen parantamiseksi ja uupumisten ennaltaehkäisyksi.

Tapio Korjus | Rehtori, Kuortaneen Urheiluopisto

tapio-korjus_hks.jpg (174 KB)

Tapio tunnetaan keihäänheiton olympiavoittajana ja intohimoisena urheilun puolestapuhujana. Nykyisen Kuortaneen Urheiluopiston rehtorin tehtävän lisäksi Tapio on vaikuttanut suomalaisten liikkumiseen ja huippu-urheiluun mm. Valtion Liikuntaneuvoston puheenjohtajana.

 

Iltatilaisuuden järjestää Healthy Kids of Seinäjoen kehitysalusta alueellisena vahvuutena ja liiketoiminnan kasvun lähteenä -hanke yhteistyössä Healthy Kids of Seinäjoki konferenssin kanssa. 

hks_hanke_logobanneri.jpg (45 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

1.4.2020 17:30

Päättyy:  

1.4.2020 21:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kalevan navetta

Nyykoolinkatu 25
60100 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Maria Ahvenniemi

+358 44 535 6653

Maria.Ahvenniemi@intoseinajoki.fi

Tiedekatu 2, 60320 Seinäjoki