Näkyvyyttä ja tehokkuutta elintarvikeyritysten markkinointiin, myyntiin ja logistiikkaan
Vähittäiskaupat, tukkuliikkeet ja ravintolat arvostavat suoraviivaista toimintatapaa kaikissa toiminnoissaan. Lähiruoan osalta se tarkoittaa mm. lähituottajien helppoa löydettävyyttä, keskitettyä sähköistä tilauskanavaa, tuotteiden saatavuutta toivottuna ajankohtana sekä keskitettyjä toimituksia.
Mitä kaikkea pienen elintarvikeyrityksen tulisi huomioida toimiessaan vähittäiskaupan, tukkujen ja ravintoloiden kanssa? Miten logistiikan saisi toimimaan kustannustehokkaasti?
Tule kuulemaan näistä teemoista lisää LogApp Oy:n Jouni Halkosaarelta ja K-Citymarket Päivölän kauppiaalta Olli Pehkoselta.
OHJELMA
8:45 Aamukahvi paikan päällä / Tervetuloa linjoille!
9:00 Tilaisuuden avaus
Jakelukanavien, logistiikkayritysten ja pienten elintarvikeyritysten tarpeet tilaus-toimitusprosessissa
Case DeliPlate
- Konseptin esittely
Logistiikkakustannukset kuriin!
- Käytännön esimerkkejä logistiikkakustannusten muodostumisesta
Keskustelua, kommentteja, jatkoideoita
- Mitä voitaisiin tehdä yhdessä?
11:00 Tilaisuus päättyy
Tilaisuus järjestetään hybriditilaisuutena.
Tämä tilaisuus järjestetään osana Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen aktivointihankkeen ruoka-alaan liittyviä toimenpiteitä. Hanketta rahoittavat Euroopan aluekehitysrahasto ja Seinäjoen kaupunki ja sitä toteuttaa Into Seinäjoki Oy.