Yrityksen taloudesta - kysy kirjanpitäjältä mitä vaan!

24.8.2021 08:30

Verkkototeutus, Teams

Mitä olet aina halunnut kysyä yrityksen taloudesta kirjanpitäjältäsi, muttet ole kehdannut? Nyt on sun tsäänssi! Tai ehkä olet kysynyt, mutta vastaus on ollut omille korvillesi kuin hepreaa. 

 

Tässä aamutilaisuudessa saat tietoa yrityksen taloudesta SELVÄLLÄ yrittäjänkielellä, ilman kommervenkkejä tai jargoniaa. Nyt saat kysyä ne kiperimmät ja "noloimmatkin" kyssärit, sillä lempeä ja asiantunteva ammattilainen vastaa!

Saatatpa tähän settiin osallistuttuasi innostua seuraamaan aktiivisemmin yrityksesi tärkeimpiä tunnuslukuja, pylväitä ja piirakoita. Taloudenpidosta voi tulla hauskaa, silkan heprean sijaan. 

Tapahtumaan liittyvä työpaja järjestetään 22.9.2021 (SIIRRETTY). Sukellamme siinä vielä hieman syvemmälle oman yrityksen talouden seurantaan, työkaluihin ja tunnuslukuihin.  Työpajan aikana läpikäytävissä tehtävissä käytetään oman yrityksen lukuja (mikäli mahdollista), mutta niitä ei tarvitse jakaa muille osallistujille. Työpajan ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, joka julkistetaan pian.

Asiantuntijana tilaisuudessa ja työpajassa toimii Hannele Knaapila, Pukinkulman Tilitiimi Oystä.

HUOM. TAPAHTUMA TOTEUTETAAN VERKOSSA. 

Työpaja on SIIRRETTY järjestettäväksi 22.9.2021 klo 8.00-10.00.

pukinkulman-tilitiimi-logo.png (9 KB)

 

Pukinkulman Tilitiimi Oy on ketterä tilitoimisto, joka ei ole vain tositteiden kirjaamo. Olemme taloushallinnon moniosaaja ja palveluumme on henkilökohtaista, yrittäjävetoista ja aina asiakaslähtöistä. Joustavana tilitoimistona me keskitymme asiakkaamme kokonaisvaltaiseen taloushallintoon, ja asiakkaamme voi keskittyä olennaiseen omassa liiketoiminnassaan. Haluamme hoitaa työmme asiantuntevasti ja luotettavasti, mutta unohtamatta iloisuutta tekemisestä. Meiltä asiat voi kysyä ilman ammattisanaston tuntemusta, pyrimme asiat selvittämään aina asiakkaillemme siten että ne on ymmärrettävissä

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtuma on Into Seinäjoki Oy:n Matkalla diginatiiviksi - pk-yritysten digimyönteisyyden edistäminen -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittaja: Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR)

logonauha1.png (45 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

24.8.2021 08:30

Päättyy:  

24.8.2021 09:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkototeutus, Teams


Lisätietoa

Piia-Marika Jokela

0405504039

piia-marika.jokela@intoseinajoki.fi