Tapahtuman oletuskuva

TILAISUUS SIIRTYY - Tunnista tulevaisuuden mahdollisuudet - varmista kilpailukyky!

16.5.2024 13:30

Ravintola Treffi

Huom. Tilaisuus siirretään toteutettavaksi myöhempänä ajankohtana. Ilmoitamme siitä lähiaikoina!

 

Millaisia innovaatioita tulevaisuus haluaa meidän luovan tänään - yrityksissä, tutkimustyössä tai kaupunkiympäristöissä? Strateginen ennakointityö ryntää avuksemme!

 

Yrittäjä, tutkija ja kaupunkiympäristöjen kehittäjä - tule hakemaan visioita ja inspiraatiota kunnianhimoiseen, tulevaisuuskeskeiseen kehittämiseen!

Miksi tulevaisuustieto ja strateginen ennakointityö ovat hyödyllistä meille? Niiden avulla voimme luoda tulevaisuuskestäviä strategioita, tuotteita ja palveluita sekä ympäristöä.

Kun tiedostat mitä tulevaisuus tuo tullessaan, sinulla on mahdollisuus luoda puitteet uuden kehitykselle, innovoida tuotteita ja palveluita syntyvään kysyntään sekä varmistaa kilpailukykyä.

Tule mukaan visioimaan ja luomaan tulevaisuutta nyt!

 

Ohjelma:

 

13.30 Tulevaisuuden mahdollisuudet ja trendit, Future Radar -raportti - Pauli Komonen / VTT 

14.15 Yhteistä visiointia tulevaisuuden mahdollisuuksista

Mitkä ovat tulevaisuuden keskeiset mahdollisuudet oman työsi ja Seinäjoen näkökulmasta?

Mitä pitää tehdä, jotta mahdollisuuksiin voi tarttua?

Mitä voit tehdä oman organisaatiosi tasolla? Mikä vaatii useiden toimijoiden yhteistyötä? 

15.15 Kestävän kaupunkikehittämisen kolmas rahoituskierros starttaa, lyhyt esittely - Into Seinäjoki Oy & Etelä-Pohjanmaan liitto. 

15.30 Tilaisuus päättyy, tilaan on mahdollisuus jäädä keskustelemaan ja verkostoitumaan.

 

Puhuja ja fasilitoija:

 

pauli-komonen-vtt-1.jpg

Pauli Komonen, Senior Scientist, VTT

Pauli Komonen auttaa yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita tunnistamaan tulevaisuuden mahdollisuuksia, ymmärtämään ihmisten käyttäytymisen muutoksia, ja ryhtymään tarvittaviin toimiin. Hän on erikoistunut mm. toimintaympäristöanalyyseihin, trendien tulkintaan, skenaarioihin ja yhteiskehittämisen menetelmiin.

Komonen on työskennellyt lukuisten kotimaisten ja kansainvälisten organisaatioiden kanssa eri toimialoilla, kuten teknologia, logistiikka, ruoka- ja juomateollisuus sekä kemianteollisuus. Komonen viimeistelee väitöskirjaa kuluttajakäyttäytymisen ennakoinnista. Hänen kirjoituksiansa on julkaistu johtavissa suomalaisissa medioissa ja kansainvälisissä tiedelehdissä. Komonen on kokenut puhuja ja fasilitoija.

Tutustu strategiseen ennakointiin tarkemmin. (VTT verkkosivu)

Kuva: VTT, IMAGOKUVA

Lippuja ei enää tarjolla.

No show -maksu

Mahdollisen esteen sattuessa, muistathan ilmoittaa meille hyvissä ajoin peruuntumisestasi.

Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruuntumisista aiheutuu kuluja, jotka perimme osallistujalta. Tämän tilaisuuden no show -maksu on 20 € + ALV, joka kattaa osan tapahtumakustannuksista.

Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimus

Tapahtuman sisältöjä toteutetaan osana Into Seinäjoki Oy:n koordinoiman Seinäjoen innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen (EAKR) toimintoja. Innovaatiotoiminnan ekosysteemitekemisen koordinaatio on Euroopan unionin sekä Seinäjoen kaupungin osarahoittamaa toimintaa. Lue lisää: https://intoseinajoki.fi/innovaatiotoiminnan-ekosysteemi/

Seinäjoen kaupunki on tämän sopimuksen myötä on osa valtakunnallista Innokaupungit-verkostoa. Innokaupungit ovat luomassa Suomesta maailman toimivinta kokeilu- ja innovaatioympäristöä vuoteen 2030 mennessä! www.innokaupungit.fi

ekosysteemihankkeen-logorimpsu.jpg

Ajankohta

Alkaa:  

16.5.2024 13:30

Päättyy:  

16.5.2024 15:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Treffi

Frami D, Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet