Peruttu! Tervetuloa elintarvikkeiden tuotteistusaamuun!

17.9.2020 08:30

Ravintola Idea, Frami D

Huom! Tapahtuma on valitettavasti jouduttu siirtämään keväälle 2021.

Kaipaatko apua tehokkaaseen tuotteistamiseen? Haluatko vahvistaa brändiäsi kuluttajien keskuudessa? Mietitkö miten aloittaa tai tehostaa elintarvikevientiä?

Tervetuloa Kamonmarkkinointi Oy:n järjestämään TUOTTEISTUSAAMUUN! Tarjolla paljon hyödyllistä asiaa elintarvikkeiden tuotteistamisesta, viennistä kuin brändäämisestä sekä juuri nyt erittäin ajankohtaisesta ruoan verkkokaupasta.

  • Tilaisuudessa kuulet kymmenen teesiämme siihen, miten onnistut tuotteistamisessa ja saat lisätietoa Seinäjoen alueella toteutettavasta elintarvikealalle räätälöidystä tuotteistuskoulutuksesta.

Tuotteistusaamu on suunnattu erityisesti elintarvikealan yrityksille, mutta mukaan ovat tervetulleita kaikki muutkin kiinnostuneet.

Ohjelma

Aamupalaa on tarjolla klo 8:30 alkaen, mutta varsinainen ohjelma alkaa klo 9:00 ja päättyy klo 10:00.

Voit myös ilmoittautua yrityskohtaiseen 30 min klinikkaan, jossa saat henkilökohtaista ohjausta tuotteistukseen asiantuntijoilta. Ilmoittautuminen klinikoihin rekisteröinnin yhteydessä alla olevasta linkistä.

 

Tuotteistamisen avulla uusi tai olemassa oleva tuote tai palvelu paketoidaan niin, että mm. tuotteen sisältö, hinnoittelu ja konsepti ovat yhdenmukaiset ja helposti ymmärrettävät. Tuotteistamisen lopputuloksena on selkeä, helposti ymmärrettävä ja helposti ostettava tuote.

Lippuja ei enää tarjolla.

Kamon Oy

Kamon on elintarvikealaan erikoistunut tuotteistus- ja markkinointitoimisto. Autamme asiakkaitamme tuotteistamisen, konseptoinnin, kaupallistamisen ja brändin rakentamisen haasteissa niin kotimarkkinalla kuin viennissä.

Asiantuntijoina
monica-jalonen-1.jpg (42 KB)
kati-harki-1.png (146 KB)
Monica Jalonen, konsultti / Kamonmarkkinointi Oy
Kati Harki, konsultti / Kamonmarkkinointi Oy
----------
Miten huomioimme koronatilanteen ja osallistujien turvallisuuden?

Olemme rajanneet osallistujamäärän siten, että suositeltavien turvavälien huomioiminen tapahtumatilassa on mahdollista. Varmistamme myös, että tilassa on tarjolla useita käsienpesupisteitä ja käsidesiä. Lisäksi tarjolla on suusuojia halukkaille.

Saavuthan paikalle vain terveenä!

Ajankohta

Alkaa:  

17.9.2020 08:30

Päättyy:  

17.9.2020 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Ravintola Idea, Frami D

Tiedekatu 2
60320 Seinäjoki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätietoa

Riina Mansikkamäki

+358 50 325 4720

riina.mansikkamaki@intoseinajoki.fi