Kehitä työtapojasi muotoilun keinoin!

20.5.2020 08:30

Verkossa, tarvitset oman tietokoneen

"Juoksemme kovempaa, jotta ehdimme palavereihin ja voimme reagoida kiireellisiin pyyntöihin. Luulemme olevamme tehokkaita, vaikka tosiasiassa kiire tyhmentää, tappaa luovuuden ja altistaa virheille." -Workday Designers

Työelämä vaatii tänä päivänä paljon, ja erityisesti aivotyötä tekevät ovat koetuksella. Onkin aika haastaa niin organisaatiot kuin yksilöt kehittämään työn tekemisen tapoja. Ai miksi? No siksi, että oman työn tuunaaminen lisää tutkitusti työn imua ja ehkäisee työuupumukselta.

Ota työpäivämuotoilun keinot käyttöösi!

Inton virtuaaliset aamukahvit saavat jatkoa työpäivämuotoilun merkeissä keskiviikkona 20. toukokuuta. Tule mukaan ravistelemaan rutiinejasi ja aloittamaan matkasi kohti entistä mielekkäämpiä työpäiviä!

Maksuttomilla aamukahveilla saat työkaluja oman työarkesi havainnointiin, kipukohtien tunnistamiseen ja ratkaisujen löytämiseen. Asiantuntijana on Workday Designersin perustaja ja työpäivämuotoilija Paula Helle.

paula-helle-workday-designers.jpg (62 KB)

Paula on työelämän kehittäjä, jonka erityisosaamista on työntekijäymmärryksen tuominen organisaation kehittämisen ja päätöksenteon pohjaksi. Paula toimii sisäisten palveluiden muotoilijana ja antaa asiakkaille konkreettisia työkaluja, joiden avulla työntekijät voivat itse muotoilla omaa työtään.

Paulan puheenvuoron lisäksi webinaariin on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.

Webinaarista tulee myös videotallenne, joka jaetaan vain ilmoittautuneille. Vaikka et siis pääsisikään osallistumaan webinaariin, voit katsoa tallenteen jälkikäteen. Ilmoittaudu pian mukaan, sillä webinaariin mahtuu rajoitettu osallistujamäärä!
Lippuja ei enää tarjolla.
Webinaarista

Webinaariin osallistuminen on yksinkertaista. Lähetämme ilmoittautuneille linkin sähköpostitse, jota klikkaamalla pääsee mukaan webinaariin. Muistathan kuitenkin saapua hyvissä ajoin webinaarihuoneeseen, jotta kerkeät testaamaan tekniikan ennen aloitusta.

Keskustelu ja kysymysten esittäminen webinaarin aikana onnistuu mainiosti chatin kautta.

 

Tapahtuma on osa Pienet yritykset koronakriisin yli -hankkeen toimenpiteitä. Rahoittajana on Etelä-Pohjanmaan liitto ja hanketta koordinoi Into Seinäjoki Oy. Voit lukea lisää hankkeesta täältä.

Ajankohta

Alkaa:  

20.5.2020 08:30

Päättyy:  

20.5.2020 09:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa, tarvitset oman tietokoneen


Lisätietoa

Helmi Yli-Knuuttila

050 347 2200

helmi.yli-knuuttila@intoseinajoki.fi