Vauhtia Saksan vientiin - mahdollisuuksia ruoka-alan toimijoille

15.6.2021 08:30

Verkkotapahtuma, Teams

Millaisia mahdollisuuksia Saksan markkina tarjoaa alueemme ruoka-alan toimijoille? Voisiko yrityksesi lähteä valloittamaan sitä? 

Tässä tilaisuudessa kuulet Saksasta markkina-alueena, sekä siitä, millaisia mahdollisuuksia ruoka-alan yrityksille maa tarjoaa. Mukana esittelyissä eri organisaatioita, jotka voivat tukea juuri sinun yritystäsi vientitoiminnan aloittamisessa. Onnistuneita yrityscaseja myös ja paljon tärkeää informaatiota.

Tule mukaan kuuntelemaan, oppimaan ja verkostoitumaan!

Ohjelma:

Avaus - Tapio Seppä-Lassila, Into Seinäjoki Oy

Vientiä Saksaan, mitä pitää ottaa huomioon? Käytännönläheistä tietoa yrityskeissien muodossa - Arja Eisenblätter ja SILTA | Market Entry Germany, Mari Kutila

Vinkkejä elintarvikeviennin aloittamiseen ja kehittämiseen, Viexpon maksuton vientineuvonta - Kåre Björkstrand, Viexpo

B2B-kumppanihakuja yritysryhmille virtuaalisesti - Marko Luoma, Xport / Nordicexport

 

Tapahtuma järjestetään verkon välityksellä ja se on maksuton.

Lippuja ei enää tarjolla.

Tämä tapahtuma toteutetaan osana Cities 2030 -  Kuluttajälähtöinen kehittäminen yhteistyössä kansainvälisen verkoston kanssa -hankkeen toimenpiteitä. Tilaisuus on myös osa Seinäjoen kaupungin innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen toimenpiteitä, jota rahoitetaan kansallisella AKKE-rahoituksella.

d-7-2_icon_1_cit_rev_1-0.jpg (19 KB)

eu-flag_yellow_high.jpg (206 KB)

This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 101000640.

epliitto_logo_vaaka_vari.jpg (64 KB)

Ajankohta

Alkaa:  

15.6.2021 08:30

Päättyy:  

15.6.2021 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkotapahtuma, Teams


Lisätietoa

Elina Koivisto

0407362043

elina.koivisto@intoseinajoki.fi