Millaisia mahdollisuuksia Saksan markkina tarjoaa alueemme ruoka-alan toimijoille? Voisiko yrityksesi lähteä valloittamaan sitä?
Tässä tilaisuudessa kuulet Saksasta markkina-alueena, sekä siitä, millaisia mahdollisuuksia ruoka-alan yrityksille maa tarjoaa. Mukana esittelyissä eri organisaatioita, jotka voivat tukea juuri sinun yritystäsi vientitoiminnan aloittamisessa. Onnistuneita yrityscaseja myös ja paljon tärkeää informaatiota.
Tule mukaan kuuntelemaan, oppimaan ja verkostoitumaan!
Ohjelma:
Avaus - Tapio Seppä-Lassila, Into Seinäjoki Oy
Vientiä Saksaan, mitä pitää ottaa huomioon? Käytännönläheistä tietoa yrityskeissien muodossa - Arja Eisenblätter ja SILTA | Market Entry Germany, Mari Kutila
Vinkkejä elintarvikeviennin aloittamiseen ja kehittämiseen, Viexpon maksuton vientineuvonta - Kåre Björkstrand, Viexpo
B2B-kumppanihakuja yritysryhmille virtuaalisesti - Marko Luoma, Xport / Nordicexport
Tapahtuma järjestetään verkon välityksellä ja se on maksuton.
Tämä tapahtuma toteutetaan osana Cities 2030 - Kuluttajälähtöinen kehittäminen yhteistyössä kansainvälisen verkoston kanssa -hankkeen toimenpiteitä. Tilaisuus on myös osa Seinäjoen kaupungin innovaatiotoiminnan ekosysteemisopimuksen toimenpiteitä, jota rahoitetaan kansallisella AKKE-rahoituksella.
This project has received funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement No. 101000640.